Vreme čitanja: oko 2 min.

Anastasija i Gudelj nakon gubitka bebe posetili oca Predraga Popovića: Ražnatovićeva još uvek nosi crninu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije se oporavila od gubitka...

  • 3
Anastasija Ražnatović Printskrin: Instagram/otac_predrag_popovic

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i njen partner, fudbaler Nemanja Gudelj, nakon gubitka bebe, posetili su oca Predraga Popovića.

Otac Predrag je putem društvene mreže Instagram, na kojoj ga prati preko 300.000 ljudi, podelio fotografiju sa mladim ljubavnim parom, a potom im uputio emotivnu poruku.

- Odgovornost prema svetu je velika. Onaj ko nije odgovoran, to je onaj koji ne voli. Kada voliš onda se sam stavljaš ispred drugog i to shvataš kao odgovornost ljubavi. Mladi danas žele ljubav bez odgovornosti. Ne znam ko ih je prevario da to tako može. Nema sreće u tome. Zato mi je uvek drago kad upoznam one koji se iskreno vole i shvataju svoje uloge u ljubavi, braku i svetu. Nemanja i Anastasija su divan par i siguran sam da ih zmije životne neće namamiti u neki pogrešan smer. Kako sam tako siguran? Pa upravo zato jer su odgovorni prema Bogu, jedno prema drugome i prema pozivima kojima se bave - naveo je otac Predrag Popović, jerej SPC i dodao:

- Imamo mi divnu omladinu i divne mlade ljude koji su zvezde svojih roditelja i Boga, i neka ih i On sve čuva i vodi kroz život. Mislim da je konačno došlo vreme da se vratimo na prave vrednosti, a to ćemo moći ako priče nas starijih mlađi primene. Zato se vi stariji ne srdite na mlađe i kad nešto pogreše, već da ih podržimo u dobrom trudu njihovom. Mladost ostaje na svetu dok u starosti se bere plod mladosti. Molimo se za mlade da bi se oni molili za nas. Jer uzalud je naš trud ako seme ne valja. Uzalud se ore i zemlja sprema ako je seme jalovo. Svako seme koje u sebi nema klicu Boga je jalovo i bačeno uzalud u zemlju. Zato kad vidimo da mladi idu za Bogom u ime ljubavi, odajmo počast tome i objavimo svetu, jer je tako ugodno Bogu našemu. Amor omnia vincit! Ljubav pobeđuje sve! - napisao je on.

Anastasija Ražnatović Printskrin: Instagram/otac_predrag_popovic

Podsetimo, Anastasija i Nemanja su nedavno izgubili bebu, a tužnu vest Gudelj je saopštio na društvenim mrežama.

Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće, a nakon tragičnog događaja povukla se iz javnosti i ugasila društvene mreže. Od tada, ona nosi crninu.

(Telegraf.rs)

Video: Prvo pojavljivanje Ražnatovićeve nakon gubitka bebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    17. jun 2023 | 23:18

    Sto ste tako zlobni? Sve vam smeta. Svako ima pravo da bude tuzan i da savladava tugu na svoj nacin. I ne treba se s tim zezati. To isto moze sutra i vama da se desi, pa onda da vidimo kako bi vam bilo da vas neko ismejava. Bas je slatka ovako nenasminkana i prirodna.

  • Geta

    17. jun 2023 | 21:59

    E sada mozemo mirno da spavamo mvj..

  • On

    17. jun 2023 | 23:04

    Boze sacuvaj,ides samo u crkvu kad ti se desi problem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA