Vreme čitanja: oko 1 min.

Amidžićeva nova devojka pozirala u toplesu i tanga kupaćem, pa poručila: "Ovo je Ognjenov rođendanski poklon"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Verujemo da se ovakvom poklonu nije nadao

  • 3
Mina Naumović i Ognjen Amidžić Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Naš poznati voditelj Ognjen Amidžić danas, 17. juna, proslavlio je 48. rođendan, a njegova nova devojka Mina Naumović, kako smo pisali, tim povodom priredila mu je iznenađenje.

Amidžu je u ponoć dočekala torta na kojoj je pisalo "Ti si moj Univerzum", uz svećicu koja je svirala, što je, kako je on napisao, bilo sve što je ikada želeo da dobije.

Ipak, iznenađenjima nema kraja. Zanosna Mina danas je objavila fotografiju sa plaže, u tanga bikiniju, a uz nju poručila:

- Pitali ste me da slikam Ognjenov rođendanski poklon - našalila se lepa voditeljka Mina i objavila sliku sebe u toplesu.

Ognjen je podelio njenu objavu, bez reči, ali verujemo da je ipak "ovo" sve što je Ognjen Amidžić ikada želeo.

Mina Naumović Printskrin: Instagram/callmenaumi

Podsetimo, voditelj Ognjen Amidžić već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa 17 godina mlađom voditeljkom Minom Naumović, koja sa njim vodi emisiju "Ami G šou". Romansu su neko vreme krili, a kako je publika već navikla da ih gleda zajedno, svakog utorka, Amidža se opustio i počeo javno da govori o njihovoj vezi.


- Zanimljivije je i lepše kada radimo zajedno. Lepo funkcionišemo i dopunjujemo se, daje mi dobre ideje i veoma je kreativna. Mislim da će naredne sezone ona pokazati koliko je kreativna - rekao je naš poznati voditelj.

(Telegraf.rs)

Video: Nova devojka Ognjena Amidžića ispinila mu želju za rođendan: Dobio šta je oduvek želeo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA