Vreme čitanja: oko 2 min.

Šavija i Ana Ćurčić udružene u borbi protiv nasilja nad ženama: Traže žestoku kaznu za Karića i Slavnića

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana je Nataši pružila javnu podršku

  • 1
Nataša Šavija, Ana Ćurčić Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages

Sve više javnih ličnosti, ali i bivših zadrugara pruža javnu podršku Nataši Šaviji nakon brutalnog prebijanja, za koje je optuženStefan Karić.

Među njima je i Ana Ćurčić, koja se oglasila na društvenoj mreži Instagram uputivši tom prilikom jaku poruku.

Naime, Ana je objavila video snimak Nataše Šavije na kojem starleta pokazuje svoje povrede lice, te napisala "stop nasilju nad ženama".

Nataša je pomenuti snimak i poruku objavila na svom Instagram profilu i zahvalila se Ani na podršci.

Podsetimo, Osman Karić se juče oglasio za Telegraf i istakao da mu je najveći poklon to što je Stefan izašao iz pritvora baš na njegov rođendan, a dotakao se i pomenutog skandala i izgovorišvi da je "Stefan verovatno bio pijan".

- Pušten je pre sat i po vremena. Sutra mi je rođendan i to mi je najveći poklon. Sad mi se javio. Malo je pogubljen i on zbog svega. Zagrliću ga danas i neću da ga smaram previše. Sumiraćemo utiske šta se sve dešavalo tamo te noći. Sud će da donese odluku. Ta devojka je dala izjavu, neću da pričam ništa o njoj. Ne mogu ništa loše da kažem za nju. Kad sam ga posećivao, imao je kiseo osmeh, stražari su bili okej prema njemu kao i zatvorenici. On je tamo trenirao i imao je uplaćenu hranu tamo, čak je i nabacio neko kilo - rekao je Osman za Telegraf i otkrio da li će kontaktirati Natašu.

- Nećemo je kontaktirati, pružio sam joj podršku, ali neke stvari je loše razumela. Ne bih da se svađam sa tom devojkom, nisam ženomrzac, dosta puta sam od takvih devojaka pravio žrtvama. Ostaću uzdržan. Moj sin je verovatno bio pijan, te supstance će proveriti sudski veštak. Za sina, koliko ga znam nikad nije uzimao ništa. Svakako, više nije ni dete, sam se za sebe brine. Biću uz njega koliko god mogu, sve će sud reši - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Video: Šavija pokazala modrice i priznala: "Pocepala sam mu majicu i udarila šamarčić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wow

    19. jun 2023 | 12:27

    Ana je previse agresivna zena za moj pojam , muskarci obicno beze od takvih zena . Vrlo nasrtljiva , bucna , niste videli zene koje su trpele nasilje obicno su mirne , povucene , Ana iz njene price je bila ta koja je vladala muskarcima i u vezi bila musko..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA