Vreme čitanja: oko 3 min.

Top 5 stajlinga supruge Nikole Jokića: Natalija pokazala da novac ne kupuje stil - dominacija jednostavnosti

Vreme čitanja: oko 3 min.

Iako gotovo uvek nosi stvari popularnih svetskih brendova, nijedan model nije upadljiv, već se lepa Natalija trudi da sve bude diskretno i sa stilom

  • 5

Porodica Jokić, o kojoj sada priča ceo svet, juče se okupila na hipodromu u Somboru, kako bi bodrili svog konja Breno Laumara, koji će se takmičiti na 22. izdanju trke za pehar grada Sombora.

Natalija i Ognjena stigle nešto kasnije od Nikole na hipodrom, a ponovo su sve oči bile uprte u stajling supruge slavnog srpskog košarkaša.

Za ovu priliku, Jokićeva supruga odabrala je pravu letnju kombinaciju. Oduševila je prisutne savršenom, pink haljinom, italijanske marke P.A.R.O.S.H., koja košta oko 500 evra. Na nogama je nosila crne, kožne sandale sa biserom, marke Jimmy Choo, čija je cena 625 evra, dok je u rukama imala torbu poznatog brenda, Chanel.

Ipak, iako nosi stvari popularnih svetskih brendova, nijedan model nije upadljiv, već se lepa Natalija trudi da sve bude diskretno i sa stilom.

Porodica Jokić je pre par dana privatnim avionom stigla u Srbiju, a na aerodromu su oduševili sve neverovatnom jednostavnošću i skromnošću.

Ona je u Srbiju stigla u krajnje opuštenoj kombinaciji i bez šminke. Na sebi je imala najobičniju crnu majicu, trenerku, patike i crnu torbu.

Jedino torba koju je ponela ima znak poznatog brenda, u pitanju je Chanel, ali nije reč o modelima koji su upadljivi, već o jednostavnoj crnoj torbi.

Puno puta je lepa Natalija usklikana i na tribinama dok je bordila svog supruga, ali je uvek odisala jednostavnošću i skromnošću što je nailazilo na veoma pozitivne komentare javnosti.

Podsetimo, ovih dana Nikola Jokić je heroj nacije i čitave Srbije zbog toga što je odveo svoju ekipu titule NBA lige i postao MVP najbolje košarkaške lige na svetu. Kraj njega je bila porodica na proslavi, a supruga Natalija je sa ćerkom pratila svaki meč pažljivo i svakog momenta podržavala supruga. Njena priča je, od detinjstva, krenula iz Krajine ka putu do Srbije i nastavila kraj najboljeg centra planete.

Reporteri Novosti "upoznali" su Nataliju u danu užasa za srpski prognanički narod iz Krajine. Bio je 6. avgust 1995. godine. U naručju majke bežala je od "Oluje". Vreo dan. Tanka linija između života i smrti ispred starog mosta na Sremskoj Rači. Primamo vest: izbeglice iz Krajine ne mogu u Srbiju. Vest se širila kao zaraza. Ljudi iznemogli na dugom putu bez hrane, vode. Bez nade u povratak, padali su od očaja. Napred im ne daju, nazad nemaju kud.

- Mi smo Maćešići. Ovo je Maja, tri i po godine ima. A, ovo Natalija, sedam meseci tek napunila. Prva je beba rođena u ovoj godini, u Krajini - pričala je mama Danica.

Pokušavala je da uspava malenu Nataliju. Ljuljala je u rukama gotovo klonulim od tereta.

- Nama je ovo druga bežanija. Živeli smo u Karlovcu. Kada tu više nije bilo života, pobegli smo u Slunj. Sada ponovo bežimo, a ne znamo kud. Znamo da više nema nazad. Ako nas neće Srbija, neko će nas, negde, valjda primiti.

Sutradan, 7. avgusta, u "Večernjim novostima" na naslovnoj strani, fotografija majke Danice i njenih devojčica odslikala je sav užas prognanog naroda zaustavljenog ispred mosta na Sremskoj Rači.

Ispostavilo se da je to baš Natalija, danas Jokić, Nikolina lepša polovina i supruga koja je stalno uz njega u svim porazima i pobedama.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jokić sa ženom i ćerkom stigao u Beograd: Ekskluzivni snimak Telegrafa sa aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    19. jun 2023 | 15:25

    Joj Boze ostavite zenu na miru vise … Vidite da ne zeli da se oglasava … Skroz normalna zena a sta inace treba da nosi ??? Pa nije ona estradna umetnica …

  • Veteran

    19. jun 2023 | 17:00

    Alo šta ste navalili na ženu,oblači se pristojno,nije ona starleta da se "kindjuri" i hvali skupocenim stvarima?!🤐

  • Ccc

    19. jun 2023 | 17:01

    Ostavite zenu da zivi svoj zivot,danima je komentarisete,a moze da vas kupi sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA