Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka Siniše Mihajlovića na venčanju unuke Virdžinije u crnini: Viktorija tuguje za sinom, ali je ipak došla

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viktorija je doputovala iz Srbije zajedno sa sinom i njegovom porodicom

  • 11
Virdžinija Mihajlović, Siniša Foto-kolaž: Instagram/salvobinetti, MNPress

Ćerka pokojnog Siniše Mihajlovića, Virdžinija Mihajlović (25), udala se 17, juna za italijanskog fudbalera Alesandra Voljaka (24).

Intimna ceremonija za odabrane održala se u Bariju, u katedrali Monopoli iz 12. veka, a prisustvovali su samo članovi porodice i bliski prijatelji.

Dražen Mihajlović, Sinišin brat, doputovao je iz Srbije zajedno sa svojom porodicom, a sa njima je došla i Viktorija Mihajlović, majka pokojnog fudbalera i njegovog brata.

Na fotografijama koje je objavio i sam Dražen, primetno je da je Viktorija i dalje u crnini zbog tuge za sinom, ali venčanje unuke nije želela da propusti.

Ovu, kao i još fotografija sa vančanja Sinišine ćerke Virdžinije, pogledajte u galeriji ispod:

Podsetimo, kumovi su bili brat Miroslav i sestra Viktorija, a Alesandro je takođe izabrao sestru i brata za ovaj važan čin.

Do oltara su lepu mladu ispratila braća Miroslav, Dušan i Nikolas koji su je predali budućem suprugu.

(Telegraf.rs)

Video: Venčanica Mihine ćerke je kao iz bajke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shampita

    19. jun 2023 | 13:26

    Covek je umro pre par meseci a slavlje? Kad je umro, clanovi porodice su se od njega oprastali putem drustvenih mreza a sada slave, prosla je zalost, valjda....Mlada gola u crkvi svatovi umesto da u miru isprate cin crkvenog vencanja oni masu svojim telefonima.

  • Ccc

    19. jun 2023 | 13:29

    Stvarno mi nisu jasni, nije prosla godina,naravno da nije pravilo da prodje ali zena je u crnini,kako u crnini se ide na svadbu???Zar im u dusi nije tuga,pa covek je umro pre par meseci samo...ovo mi deluje kao da je vec bilo zakazano i kao ajde da se ne bacaju pare da ne odlažemo.Zivot ide dalje,to je tacno ali kako mogu...?

  • Normalan

    19. jun 2023 | 14:35

    Ovde se ne zna ko je ludji..Otac joj se nije ni ohladio a ona pravi veselje. Baba dolazi na svadbu u crnini..Sacuvaj me Boze..Ovo je cist primer uticaja zapada..Svoja tradicija nestaje i ako je negde i malo bila, omalovazava se a zapadnjacka se velica kao Noc vestica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA