Vreme čitanja: oko 1 min.

Nataša Ninković posle dužeg vremena uslikana sa suprugom: Nenad je ozbiljan frajer, a stajlinzi su im bomba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati biznismen je deset godina stariji od glumice, a u braku su već 26 godina

  • 5
Nataša Ninković Foto: Kobra

Naša poznata glumica, Nataša Ninković, u braku je sa biznismenom Nenadom Šarencom već 26 godina, a iz velike ljubavi dobili su i blizance Matiju i Luku.

Glumica se za biznismena udala kada je imala 25 godina, a to što je Nenad od nje stariji deset godina, nikada joj nije smetalo, naprotiv, uz njega je, kako je istakla, brže sazrela.

-Bila sam klinka i u početku sam brak tvrdoglavo shvatala, kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - rekla je Ninkovićeva jednom prilikom za srpske medije.

Njihova ljubav je jača svakog dana, a juče su, nakon dužeg vremena, Nataša i Nenad uslikani zajedno, na aerodromu "Nikola Tesla", u Beogradu.

Naš paparaco uslikao ih je kako užurbano napuštaju aerodrom, sa koferima i torbama u rukama. Nataša se "sakrila" ispod letnjeg šešira i tamnih naočara.

Opušteni, letnji stajling, Ninkovićeva je upotpunila skupom torbom, poznate marka Saint Laurent, koja košta oko 1500 evra i zlatnim nakitom, koji je sijao na njenoj ruci.

Dok se naša glumica odlučila za jednostavniji autfit, njen suprug je išao na "siguricu", pa je odabrao udoban džins i teget majicu sa kragnom, koja nikada ne izlazi iz trenda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA