Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdana pitali o raskidu sa Anđelom, a ovo je njegova reakcija! Posle tolike ljubavi, samo poručio...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izbegava tu temu

  • 3
Zvezdan Slavnić Printskrin: Tiktok/zvezdanslavnicc

Ljubavni par, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, nakon brojnih borbi, ipak su raskinuli vezu.

Ovu informaciju saopštila je Anđela, koja trenutno boravi u Crnoj Gori, kod porodice, zbog koje je i prekinula ovaj odnos.

- Istina je da smo raskinuli, prolazim težak period ponovo, verujem i on, pa vas molim za razumevanje. Trenutno sam posvećena poslu i porodici, to je sve što me zanima - napisala je na Instagramu ona, a pred kamerama "Hype" televizije otkrila je detalje:

- Na kraju sam izabrala svoju porodicu i mir, svoju budućnost i sebe na prvom mestu, samo ono što je za mene najbolje. Želim da budem prava Anđela, sa ljudima koji su me vredni. To je u krvi svakog ko je rođen ovde, ja kad odlučim, kad presečem, tu je kraj. Borim se samo za taj cilj i ne posustajem - istakla je bivša zadrugarka.

Anđela Đuričić Printskrin: Youtube/HYPE TV

Mnogi su čekali Zvezdanovu reakciju nakon svega, a on se večeras oglasio putem lajva na Tiktoku, ali nije želeo mnogo da priča o Đuričićevoj.

- Stalno pričamo o istim stvarima, kažem vam da neću da pričam o tome. Ne, druge teme. Hvala svima na podršci - rekao je Zvezdan tokom tiktok "meča" sa Nenadom Aleksićem Ša, pa pozivao ljude da budu aktivni, ne bi li što više zaradio.

- Hajmo, ljudi, hajmo! Idemo, samo jako, ljudi! Možete vi to - govorio je Slavnić sve vreme tokom uključenja i podsticao pratioce da mu doniraju novac.

- Malo sam nervozan, pa ovde iskaljujem sve... (smeh) 'Ajmo, 'ajmo, idemo ljudi, hoću da ga dobijem! - pričao je uporno Zvezdan, forsirajući korisnike društvenih mreža da se više angažuju.

(Telegraf.rs)

Video: Otkrivamo šta se dešava sa kućom Anđele Đuričić u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA