≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkriveno koliko su para Brena i Sloba uzeli da se pojave na veselju od 1.000.000 €: Ovo je cifra bez bakšiša

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Budale su ovi naši! Pa, ja ne bih nikada dala ovoliko para - rekla je žena

  • 4
Sloba Radanović i Lepa Brena Foto: Instagram/bozicuros, Kobra, Nikola Tomić

Lepa Brena i Slobodan Radanović bili su među pevačima koji su 11. juna pevali na neviđenom slavlju u Crnoj Gori - koštalo je čak milion evra!

Naime, radi se o krštenju u Dobrim Vodama koje je trajalo dva dana, a domaćini nisu žalili novac.

Glavni domaćin je bio deda Mecke, koji u Nemačkoj poseduje veliku firmu, a prvi dan proslave bio je u njegovoj luksuznoj vili koja poseduje dva bazena, jedan u dvorištu, a drugi na krovu vile.

Što se tiče drugog dana, ceo hotel i plaža bili su zakupljeni, kako bi gosti imali svoj mir, a tu je bio i veliki broj obezbeđenja.

Članica njegove porodice, baka Milica, dala je izjavu u kojoj je objasnila koliko su novca uzeli pevači koji su došli da pevaju na proslavi.

- Gazda je od moje sestre, rođene, unuk od najstarijeg sina. Pokojnog Žike. Ja sam tu došla, fala vama što ste došli da ulepšate veselje od Mecke! - objasnila je žena na početku ko je.

- Pa znaš koliko je Mecka sinoć dao?! Dao kod trubači bakšiš 5.000 evra! A, ovo njegovo, pevači,  estrada, košta preko 100.000 evra. Ovo veselje košta milion evra! Gazda ima veliku firmu, mnogo radnika, radi pošteno. Ima tri sina i ćerku. Velika i uspešna porodica. Eto - kazala je Milica za Happy TV.

- Budale su ovi naši! Pa, ja ne bih nikada dala ovoliko para - dodala je.

Nije bila najsigurnija kako se Sloba zove, ali je znala koliko je novca uzeo - bez bakšiša.

- Samo muzika 100.000 evra, plus bakšiš! Lepa Brena je 30.000, onaj iz Rumije 30.000, pa 12.000 onaj Radovan, Slobodan, kako se zove... - kazala je, zbog čega je njenu izjavu na Tviteru podelio i Radanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA