Vreme čitanja: oko 1 min.

Gudelj prvi put o Anastasiji i poseti rodnom Trebinju nakon teškog perioda: "Jednu stvar joj uvek govorim"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemanja je istakao da je ovo prva poseta Trebinju nakon dve, tri, godine, budući da su ga sprečavale obaveze oko fudbala

  • 2
Nemanja Gudelj, Anastasija Raznatovic i grad Trebinje Foto: Marko Jovanović, Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Shutterstock

Fudbaler Nemanja Gudelj je, zajedno sa Anastasijom Ražnatović i njegovim bratom i devojkom, posetio njihov rodni grad Trebinje.

Njima je ovo ujedno bilo i prvo putovanje nakon gubitka bebe, a Gudelj je posetio i svoj prvi klub u kojem je trenirao kao mali.

On je za lokalne medije otkrio kako mu je bilo tokom posete Trebinju, a onda istakao i da je Anastasija takođe oduševljena gradom.

- Nisam bio u Trebinju sigurno jedno dve, tri godine zbog fudbalskih obaveza. Čim sam ugrabio priliku da dođem, odmah sam to iskoristio i došao u moje krajeve, gde sam ja, kao mladi Nemanja, provodio vreme i odakle imam lepa sećanja. Ovo je budućnost našeg fudbala, za mene prelepo. Andaluziju i Hercegovinu spaja Nemanja. Uvek kažem Anastasiji "To je hercegovačka glava". Anastasija je sada prvi put ovde došla u Trebinje. Rekao sam joj da će joj se to mnogo dopasti. Oduševljena je gradom, prirodom, ljudima - rekao je Nemanja Gudelj, a isečak iz emisije i intervju se širi na društvenoj mreži Tiktok.

@stana306 #fyppppppppppppppppppppppp #fypシ #fypシ゚viral #fyyy #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #fyyy #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fyyy #fyppppppppppppppppppppppp #fypシ #fypシ゚viral #fyyy #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #fyyy #fyp ♬ original sound - Stana

Podsetimo, porodicu Ražnatović i Gudelj nedavno je zadesila tragedija, kada je Cecina ćerka izgubila bebu u petom mesecu trudnoće. Anastasija je obrisala društvene mreže, a Nemanja je javnost o svemu obavestio putem društvene mreže Instagram.

(Telegraf.rs)

Video: Prvo pojavljivanje Ražnatovićeve nakon gubitka bebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA