Vreme čitanja: oko 3 min.

Galena za Telegraf otkrila zašto se nije pojavila u nastavku "Južnog vetra", pa progovorila o druženju sa Teom

Vreme čitanja: oko 3 min.

Bugarska zvezda je govorila i o Tijani Milentijević koja je obradila njen najveći hit

  • 4

Bugarska zvezda Galena Gančeva bila je specijalni gost na koncertu Tee Tairović koji je održan na stadionu Tašmajdan.

Ona je specijalno zbog ove prilike doputovala u Beograd gde je boravila dva dana, i kako je i sama istakla, uživala u srpskim specijalitetima i muzici.

U razgovoru za Telegraf bugarska seks bomba otkrila je zašto se nije pojavila u nastavku filma "Južni vetar2", da li je naučila pesmu Tijane Milentijević "Žena od sultana" koja je obrada njenog velikog hita, ali i koji srpski specijalitet najviše voli.

- Kao prvo zdravo. Veoma mi je drago što sam ovde! Veoma sam zadovoljanа što sam ponovo u Beogradu! Naravno, posebno zbog koncerta Tеe Tairović. Naravno, sećam se prvog dolaska, na poziv Mc Stojana, pre tačno 10 godina, na današnji dan je bila premijera našeg dueta Vatreno, vatreno. Možda je datum veoma posebna - 17.06, volim srpski.

  • Kako je došlo do saradnje sa Teom Tairović?

-  Duet sa Teom nastao je pre godinu dana, ona je bila specijalni gost na mom rođendanu. Svi su se zaljubili u njenu harizmu, njenu pesmu i igru. I kao da sam se u njoj prepoznala. Njena energija liči na moju. I na trenutak sam pomislila da će biti jako dobro da snimimo zajedničku pesmu. A godinu dana kasnije to je već činjenica - Abrakadabra, svi već uživaju sve o našem zajedničkom projektu.

  • Kada bi mogla da biraš sa kim bi još uradila duet u Srbiji?

- Već imam sa Mc Stojanom, imam sa Miletom Kitićem. Volim dobru muziku, volim da ujedinjujem narode. Srbija i Bugarska se vole. Srbi vole bugarsku muziku. Bugari vole srpsku muziku. Uvek sam otvorena za dobre i lepe pesme.

  • Ne odustaješ od Balkanskog zvuka.

- Bugarska pevacica, srpska pevacica, grčki autor.

  • Trebala si da nastupiš u nastavku Južnog vetra". Zašto nisi i šta te je sprečilo u tome?

- Pre svega, ja sam pevačica Bitnije mi je da se moja pesma “Fenomenalen” pojavila kao jedan od soundtrack-a u filmu, meni je to dovoljno. Kada nešto nije trebalo da se desi – jednostavno nije trebalo da se desi. Možda ću u budućnosti imati neku mogućnost da se pojavim, možda u Južni vetar 3.

  • Srpska pevačica Tijana Milentijević obradila je tvoju pesmu. Da li su čula Ženu od sultana i da li si je naučila?

-  Veoma sam srećna što su zahvaljujući jednoj “Fenomenalen” i “Žena iz Sultana” ljudi zapazili Tijanu i ovo joj je prvi veliki hit. Nisam naučila njene stihove, ali znam o čemu se radi i sviđa mi se. Takođe mi se jako sviđa što pesma ima milione pregleda na YouTube i to me veoma raduje.

  • Da li imaš afiniteta da napraviš karijeru i u Srbiji i da snimiš nešto na srpskom jeziku?

- Mi smo slovenski narodi i naši jezici su veoma bliski. Pogotovo što sam odrasla uz srpsku muziku. Ne razumem sve, ali znam o čemu pričamo, pa verujem da će me gledaoci razumeti kada pričam upravo sada. Otvorena sam za projekte, ne znam šta će biti sa mnom, samo želim da bude lepo, da upoznam dobre ljude i balkansku publiku.

  • Izgledaš fenomenalno. Da li si probala neki srpski specijalitet i koji voliš najviše.

Obožavam srpsku kuhinju, dosta je slična sa bugarskom. Volim gravče na tavče, volim pljeskavice, ajvar, ćevape, sve što je ukusno. Možeš da dođeš u Srbiju samo da jedeš jer je sve dobro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oink

    20. jun 2023 | 17:48

    Najveći fan joj je Maja Marinković

  • maki

    20. jun 2023 | 21:16

    Pogledaj Galenu pre 10 godina, videces da nije bila gabor kao Maja M. Neguje se zena, i treba, jok da bude k'o iz pećine....

  • Ijuuu

    20. jun 2023 | 21:45

    Na šta liči ova žena???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA