Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Prijović "Kućom strave" započela premijeru novog albuma i svi kažu da je - razvalila!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fenomenalna balada za koju tekst i muziku potpisuje njen muž Filip Živojinović, a aranžman Dejan Kostić, već u prvih nekoliko minuta izazvala je na stotine pozitivnih komentara

  • 2
Aleksandra Prijović Printskrin: Youtube/Aleksandra Prijovic

Aleksandra Prijović u podne je objavila prvu od 9 pesama koje se nalaze na njenom novom albumu simboličnog naslova "Devet života".

Fenomenalna balada za koju tekst i muziku potpisuje njen muž Filip Živojinović, a aranžman Dejan Kostić, već u prvih nekoliko minuta izazvala je na stotine pozitivnih komentara.

Svi su saglasni u jednom - Aleksandra je "razvalila".

- Dragi moji, dosao je trenutak da sa vama podelim mojih "DEVET ZIVOTA". Broj 9 simbolizuje završetak jednog ciklusa, pa je ujedno i najprikladniji naziv za ovaj album, koji najavljuje sve što će se dešavati od septembra ove godine, kada kreće moja prva regionalna koncertna turneja. Znate da ne volim previše da pričam, volim da moj rad govori za mene, ali želim da znate da sam se potrudila kao nikada - počela je Aleksandra u objavi na Instagramu.

- Ovo je moj omiljeni i najiskreniji album do sada. Ovo sam ja! Vama beskrajno hvala što ste uz mene sve ove godine, znači mi više nego što ću ikada moći rečima da vam objasnim! Album "DEVET ZIVOTA" izlazi u ponedeljak 26.6.2023. u 12h - dodala je.

poslušajte "Kuću strave":

(Telegraf.rs)

Video: I Srđan Đoković završio na Novakovim rukama: Nole podigao oca tokom Prijovićkinog velikog hita

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA