Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšije o Bajagi i novoj ženi koju krije od javnosti: "Dolaze ovde, ali ne znamo ni ko je, ni šta je ona"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšije za Bajagu ima reči hvale, a spomenuli su i misterioznu ženu od koje se ne razdvaja

  • 2

Privatan život muzičara Momčila Bajagića Bajage oduvek je svima bio interesantan, naročito zbog činjenice da ga krije kao zmija noge.

Nakon njegovog iznenadnog razvoda od Emilije, koji je takođe protekao u tajnosti, Bajaga se nije nešto preterano eksponirao i mnogi nisu ni znali da je promenio lokaciju življenja, a i da ima i novu devojku.

Novopečeni par je nedavno ekipa emisije "PaparacoLov" uhvatila u jednom beogradskom naselju, a sada su se se oglasile i komšije para.

- Viđamo ga već godinu dana ovde, ja ga uglavnom viđam samog, ali dobro, ako ima devojku, pa što da ne, mladi su nek se zabavljaju. Čovek se očigledno ne oseća u skladu sa svojim godinama. Nema nijednu sedu (smeh) - rekao je jedan stariji čovek.

U obližnjem kafiću su takođe rekli da Bajagu redovno viđaju, da uveče dolazi sa pomenutom ženom, ali da ne znaju ko je ona.

- Viđamo ga, stalno dolazi ovde, ali uglavnom uveče sa nekom ženom, ne znam da li su u vezi, sasvim se normalno ponašaju, ne ljube se, ne grle, fini su, on je super čovek mi ga svi gotivimo, a ona je sasvim normalna žena, ali ne znamo ni ko je, ni šta je. Nismo je viđali ranije - rekao je jedan komšija za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Video: Bajaga o novom albumu, muzici, sebi i životu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinovac

    23. jun 2023 | 09:52

    Neznate ko je,to je ok ali sta je?Pa zena,nije aligator!

  • Vodolijax

    23. jun 2023 | 10:29

    Tu ga valjda farba....komšija ih nije provalio......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA