Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela Đuričić posle raskida sa Zvezdanom ima nove ponude: "Pisali su mi i dok sam bila u vezi!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đuričićeva je otkrila da ima planove za budućnost, naročito za posao voditeljke, ali se sad dotakla i ljubavnog statusa, te je tom prilikom otkrila da i te kako ima veliki broj udvarača

  • 7
Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić Foto-kolaž: Kobra

Bivši učesnici Zadruge Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić raskinuli su pre nekoliko dana, nakon čega je ona otišla kod svojih roditelja u Crnu Goru.

I dok sin Moke Slavnića peva "Nije život jedna žena", govoreći da mu nije teško što više nije sa Anđelom, Crnogorka je otputovala na odmor u Hrvatsku. 

Đuričićeva je otkrila da ima planove za budućnost, naročito za posao voditeljke, ali se sad dotakla i ljubavnog statusa, te je tom prilikom otkrila da i te kako ima veliki broj udvarača.

- Raskinula sam pre par dana. Ljudi su to shvatili da sam raskinula zbog posla, ali nije to tako. Nema to veze sa poslom. Posao je jedno, ljubav je drugo. To je završeno iz drugih razloga - navela je Anđela, kojoj su zarada i nezavisnost od roditelja, kako je nedavno otkrila, sada prioritet.

- Imam dosta udvarača i inboks mi je pun, ali ja na to ne obraćam pažnju. Pisali su mi mnogi i dok sam bila u vezi - rekla je ona za "Hype".

Podsetimo, njena porodica nije odobravala vezu sa Slavnićem. Kako kaže izvor, svanulo im je nakon što je ostavila Zvezdana, a sugrađani su se zgrožavali njenim slobodnim ponaštanjem u rijalitiju, budući da je to veoma malo mesto i svi se znaju.

Anđela je trenutno u Splitu, odakle redovno objavljuje provokativne slike na Instagramu. Poslednjom objavom, mnoge je zapanjila kada se uslikala u crnom tanga bikiniju, a pozadina je bila u prvom planu.

(Telegraf.rs)

Video: Otkrivamo šta se dešava sa kućom Anđele Đuričić u Crnoj Gori

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    23. jun 2023 | 12:38

    Pa vidjeli kako si ,"vrijedna" za to si i bila u vezi. Stom pamecu bice veza bar za to ne brini.

  • Sanja

    23. jun 2023 | 11:22

    Videli na tv-u da dobro radis one stvari,zato ti pisali,da se i oni omaste.

  • JA

    23. jun 2023 | 12:36

    Djevojka bez stida i srama!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA