Vreme čitanja: oko 2 min.

Šavija do detalja analizirala snimak sa svadbe na kom se vidi da je Karić udara: Ima samo jedno pitanje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nataša neprekidno dobija skandalozne komentare u kojima se veliča nasilje, a sada je prokomentarisala iste

  • 3
Nataša Šavija Nataša Šavija / Printskrin: informer.rs/tv/live-tv

Drama nakon što se pojavio snimak fizičkog napada na Natašu Šaviju ne prestaje, a sada se oglasila i starleta.

Naime, na video snimku se do detalja vidi šta se dogodilo na svadbi, nakon koje je Šavija završila u bolnici sa teškim povredama.

Nataša je do detalja analizirala snimak i rekontruisala događaj, a prvo je objavila trenutak snimljen u 22:29:25.

- Izlazi, a posebno obratite pažnju na vreme iznad, kada je on izašao. Evo vam vreme na kamerama, ako se ovde nejasno vidi, pogledajte snimak - napisala je Nataša na Instagramu.

Potom je objavila i trenutak kada je izašla povređena sa događaja, što se desilo u 22:31:07.

- A kad sam ja izašla vidno povređena? Dakle, za manje od 2 minuta, ko je mogao da mi napravi ovakve povrede? - napisala je ona.

Nataša je još na početku svega objavila fotografije sa svadbe, a sada je to ponovo učinila, ali sa satnicom, da bi dokazala da joj niko van ovog događaja nije naneo povrede.

- Zašto sam se vratila? Bile su mi tašna, telefon i jakna tu, Vrdnik je daleko od moje kuće, gledala sam koji taksi da zovem, kako da se vratim itd. I naravno, tu među ljudima sam se osećala bezbednije. Da nije trebalo da čekam napolju, pa da me stvarno "Pojede mrak", kako mi je dotični pretio - nastavljala je sa opisom starleta.

Nataša neprekidno dobija skandalozne komentare u kojima se veliča nasilje, a sada je prokomentarisala iste.

- Zamislite u kakvom društvu mi živimo, gde se polemiše ko je koga prvi udario (a u pitanju su muško i žensko). Ako ste ćoravi, pa niste videli njegovo čupanje i davljenje pre toga, mogli ste makar da vidite da sam ga jedva takla šamarom, a da je meni od njegovog odletela glava, ako ništa. Zašto me nije poslao kući odmah, nego vukao ka izlazu bez stvari, da završi posao i vratio se? Koliko znam, ispred kamera nije bilo, zašto, ne znam. I mislim da je dotični bio svestan toga. Ja lepo kažem praksa. Znači, ja nemam reči. Meni je još jedina nada sudstvo, koje ima više materijala, nadam se da će doneti pravičnu presudu - poručila je Nataša na svom profilu na Instagramu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA