≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Zbog ovoga je Saša Kovačević dva puta hitno hospitalizovan, više od 10 dana bio na intenzivnoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Imao je lošu krvnu sliku zbog čega su se lekari zabrinuli i odlučili su da ga ostave na daljim ispitivanjima kako bi utvrdili uzrok - rečeno je Telegrafu

  • 6

Saša Kovačević oglasio se juče, 22. juna na Instagramu, nakon što je mesec dana prolazio kroz agoniju zbog bolesti koja ga je snašla.

- Dragi moji, nakon gotovo mesec dana odsustva, imam potrebu da vam se javim. Pre svega da vam se zahvalim na brizi i ljubavi. Poslao bih veliku zahvalnost Urgentnom i Kliničkom centru, koji su svih ovih dana vodili računa o meni. Izvinjavam se za sve koncerte koji nisu mogli da se dogode, ali od jula nastavljamo jako. Pripremam nove pesme i dobre stvari, tako da se ubrzo družimo - rekao je Saša u snimku koji je podelio.

Kako Telegraf.rs saznaje, Saša je "zakačio" virus zbog kojeg je čak dva puta bio hospitalizovan.

- Nije istina ovo što se piše i nagađa o njegovom stanju, da navodno ne vodi računa o sebi, da preteruje sa korigovanom ishranom i slično. To su gluposti. Saša je "pokupio" virus koji se na njega baš teško odrazio - priča naš izvor blizak pop zvezdi.

- Imao je lošu krvnu sliku zbog čega su se lekari zabrinuli i odlučili su da ga ostave na daljim ispitivanjima kako bi utvrdili uzrok. Dva puta je zbog toga bio primljen u bolnicu, više od 10 dana bio je na intenzivnoj nezi. Kada se krvna slika poboljšala pušten je na kućno lečenje. Sada su svi rezultati u redu - rečeno nam je i zvanično iz Sašinog PR tima.

Kako objašnjava, Saša je sada dobro, čemu svedoči i činjenica da je otputovao van zemlje kako bi snimao nove spotove.

- Taj snimak koji je objavio je iz Bakua. Saša je sa timom otputovao u Azerbejdžan, gde radi na novim projektima. Uskoro će publiku obradovati novim, sjajnim stvarima, kao i uvek - zaključio je naš sagovornik.

(Telegraf.rs)

Video: Saša Kovačević otkrio detalje žurke sa Novakom Đokovićem, pa pomenuo ženidbu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA