Vreme čitanja: oko 1 min.

Frapantni snimak Miljane Kulić: Pustila da se mali Željko (4) vozi bez sedišta i pojasa, dok ona pije alkohol

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljana nastavlja da pravi nesmotrene poteze i nakon završetka rijalitija

  • 7
Miljana Kulić Miljana Kulić / Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić objavila je na svom Instagram storiju snimak na kojem se vidi kako sina Željka (4) vozi na zadnjem sedištu, bez sigurnosnog pojasa i bez auto sedišta!

 Kulićeva je, zajedno sa svojim emotivnim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom, objavila da je stigla u Beograd, a skandalozna scena iz automobila svima je zapala za oko.

Naime, Miljana je snimala naslednika koji je na zadnjem sedištu sedeo bez sedišta za decu, a nije imao vezan ni sigurnosni pojas.

Na sve to, Kulićeva je u ruci držala pivo koje je, kao što se može videti i na snimku, u jednom trenutku i konzumirala.

Ovo nije prvi put da se Kulićeva ponaša neodgovorno kada je reč o njenom maloletnom detetu. Ona je pričala kako je njena majka Marija dobila privremeno starateljstvo nad Željkom, kako bi Miljana mogla da boravi u rijalitiju Zadruga.


Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Miljanom, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive.

Podsetimo, rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je saopštila javnosti da je navodno pretučena od strane partnera Nenada Macanovića Bebice. Nakon ovoga se oglasila i njena majka, Marija Kulić, koja je istakla da je sve laž.

- Miljana je sve izmislila, pretila je da će da uništi Bebicu, pa je medijima slala poruke da ju je on pretukao i davio. Prava istina je da je ona izujedala njega i mene! Počela je da halucinira jer je pila alkohol kod drugarice u Nišu, a pre toga je popila jake lekove zbog svog psihičkog stanja. Sve joj se pomešalo i počela je da priča gluposti. Niko je ni prstom nije taknuo, a ona nas blati! - rekla je Marija.

(Telegraf.rs)

Video: "Pored sebe imam ženu...": Ivan Marinković otkrio "nove" planove sa Miljanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    23. jun 2023 | 13:59

    Da li je Miljana iznad zakona pa joj niko ništa ne može? Da li ovo nije dovoljno za hospitalizaciju i oduzimanje starateljstva?

  • Xx

    23. jun 2023 | 14:34

    Šta pametno očekivati od jedne bezmozgovićke?

  • Ezra

    23. jun 2023 | 14:53

    Zeno potrazi pomoc strucnjaka, madaaaaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA