Vreme čitanja: oko 1 min.

Počeo koncert Baje Malog Knindže: Nastup započeo pesmom "Pevaj Srbijo", a 15.000 ljudi pevali s njim uglas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tašmajdan je ispunjen do poslednjeg mesta, a  neki od onih koji su došli su prošli i stotine kilometara da bi čuli svog omiljenog pevača

  • 14
Koncert Baja Mali Knindža Baje Malog Knindže Foto: Marija Mladjen/ATA Images

Baja Mali Knindža večeras održava koncert u Beogradu, na stadionu Tašmajdan, gde su već od poslepodnevnih časova počeli da se okupljaju njegovi fanovi.

Stadion je ispunjen do poslednjeg mesta, a  neki od onih koji su došli su prošli i stotine kilometara da bi čuli svog omiljenog pevača.

Kada je izašao na binu, dočekan je ovacijama oko 15.000 ljudi, a koncert je, kao što je i najavio, počeo pesmom "Pevaj, Srbijo".

- Srce mi je reklo da tako treba otpočeti druženje na koncertu, a ja uvek slušam svoje srce - rekao je Baja pre izlaska na scenu.

Da je rešen da svima priredi događaj za pamćenje govori i činjenica da je na repertoaru predvideo čak 51 pesmu, a iz prvih redova ovaj koncert gledali su Narodni poslanik Vladimir Đukanović, Tamara Đurić, Lepi Mića i mnogi drugi…

Detalje sa koncerta pogledajte u galeriji i videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: "Bunili su se protiv mog koncerta, a slušaju me krišom": Baja Mali Knindža otvoreno o spektaklu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA