Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Nikolić objavila snimak Filipa Cara, svi se pitaju kako će ovo podneti: "Od mene toliko"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako su imali pritiske sa svih strana, oni su uspeli da izdrže

  • 1
Filip Car Aleksandra Nikolić Foto-montaža: Kobra, Shutterstock

Pobednica Zadruge, Aleksandra Nikolić, izašla je iz rijalitija kao verenica Filipa Cara, a od tada njihova veza samo napreduje.

Naime, oni su svoju ljubav započeli još u četvrtoj sezoni kada su jedan drugom bili prvi partneri u rijalitiju, međutim, usledio je krah.

Ubrzo su se našle nove ljubavi, i vrtlozi, međutim u Zadruzi 6, putevi su im se ponovo spojili, i od tada se ne razdvajaju.

Iako su imali pritiske sa svih strana, oni su uspeli da izdrže, a Aleksandra je sada još jednom pokazala koliko je srećna zbog toga.

- Briga me šta će reći svet kada imaš nekoga sa kim ćeš izgraditi svoj. Od mene toliko - napisala je Aleks ispod klipa gde se strasno ljubi i grli sa Carem.

U pozadini čule su se sledeće reči:

- Hvala ti što si mi bio najbolji prijatelj, neko ko nije hteo da odustane od mene kada su ti svi govorili da to učiniš. Hvala ti što si muškarac koji se nije stideo svoje ljubavi već se ponosio istom. Hvala ti što si dao sve od sebe da me zaštitiš i time bio pravi muškarac. Ne postoje reči sa kojima mogu da ti iskažem zahvalnost zbog toga...

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima_official)

Podsećanja radi, glas u pozadini koji se čuje jeste od Teodore Džehverović, kada je javno čitala uplakana pismo svom tadašnjem dečku Anđelu Rankoviću. Nažalost ni da ljubav nije opstala, te nakon raskida nisu ostali ni u kakvom kontaktu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    25. jun 2023 | 10:11

    За 20 дана пљување најстрашније!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA