Vreme čitanja: oko 1 min.

Rasta progovorio o vaspitanju ćerkice, pa zbog jednog pitanja prekinuo intervju: "Živ bio, ćao"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rasta je samo podigao ruku i otišao

  • 2

Pevač Stefan Đurić Rasta sinoć sinoć je nastupao na festivalu "Belgrade Music Week", a tim povodom sedmoj sili odgovorio je na neka pitanja.

Naime, Rasta se osvrnuo na tragediju koja je nedavno zadesila Srbiju, te istakao da ne može ni da zamisli da njegova ćerka Tara ode u školu i da joj se nešto desi.

- Nisam smeo da uzmem to, a to je znak da me jako plaši. Nisam smeo ni da zamislim te scene kako bi to izgledalo, da Tara ode u školu i da se nešto desi, tako da ne mogu ni da pojmim koja je to tuga. Treba da porazmislimo sami sa sobom gde smo pogrešili - rekao je Rasta, te je istakao da ne smatra da je svoju ćerku Taru razmazio:

- Nisam ja nju nešto razmazio, ja sam jednostavno korektan. Nikada nisam podigao ruku na nju, niti sam se prodrao na nju. Moj uticaj kod nje je ogroman... Ne volim da je izlažem ljudima i publici, iako kada bude bio momenat da želi da se bavi javnim poslom, ja ću je podržati. Moramo da budemo pametni i neka sama odabere čime želi da se bavi.

Kada je reč o detinjstvu, Rasta je istakao da mali on nije ni sanjao za ovolikim uspehom.

- Pa ja mislim da jedino da mali Rasta nije ni sanjao, ali da smatra da treba da se da publici ono što sve što možeš - rekao je Rasta.

Na pitanje o Ani Nikolić, Rasta je samo podigao ruku i otišao, i kratko dodao:

- Živ bio, ćao - rekao je reper, prekinuo intervju i otišao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA