Vreme čitanja: oko 2 min.

Sramotno ponašanje klinaca: Breskvicu pogodili drvetom, Emu brutalno vređali, Vojaž "popio" flašu u glavu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brojni izvođači doživeli su neprijatnost, a publika je na meti brutalnih komentara na društvenim mrežama

  • 5
Publika Music week Foto: Telegraf, Promo

Muzički festival "Music week", koji je održan na Ušću, okupio je veliki broj mladih izvođača, ali i publike.

Beograd je bio epicentar dobrih hitova i provoda, veliki broj mladih došao je da podrži svoje idole pevajući hitove uglas, a bilo je i dosta neprijatnih scena.

Naime, brojni izvođači bili su na meti publike, koju je činila pretežno omladina na pomenutom festivalu, a njihovi postupci su šokantni. 

Okupljeni su mnoge izvođače gađali flašama, drvećem i drugim predmetima, a snimci koji su se pojavljivali tokom prethodna tri dana, koliko je i trajao festival, šokirali su mnoge na društvenim mrežama.

Vojaža su tokom prve večeri okupljeni u prvim redovima pogodili flašom u glavu dok je najavljivao novi projekat, ali je mladi pevač ignorisao neprijatnu situaciju i nastavio svoj nastup.

Breskvica je takođe jedna od mnogih koji su doživeli neprijatnost. Pevačicu su gađali flašama, drvetom, a poleteo je i sat ka njenoj glavi.

- Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sada legla, zdravstveno stanje - katastrofa. Ali mislim da sam ipak nešto uspela da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali... Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača raznim predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj... - napisala je Breskvica na Instagramu.

Ema Radujko je, čini se, najgore prošla, budući da su mladu pevačicu u usponu brutalno izviždali, upućivali sve vreme tokom njenog nastupa gnusne komentare, a takođe su je i gađala predmetima tokom celog nastupa.

Mlada Ema ponela se kao profesionalac i odmah se obratila nekolicini momaka koji su pokušali da je poremete.

- Momci bolje da ste kupili neko cveće, nego što bacate ovo - rekla je Radujko.

U jednom trenutku Ema se opet obratila publici:

- Čekaj, čekaj. Ajde da završimo, ajde da završimo. Nama svima je top, a vi kako hoćete - poručila je ona i nakon izvedbi pesama se povukla sa bine.

Teodora Džehverović takođe je bila na meti publike, koja je gađala pevačicu koja je uprkos pljusku nastupila i nije prekidala nastup.

Skandalozno ponašanje publike naišlo je na brojnu osudu na društvenim mrežama i mnogi ističu da je ovakvo ponašanje nedopustivo, budući da su znali gde dolaze i koga će slušati.

(Telegraf.rs)

Video: Ema Radujko na Music week festivalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • As

    26. jun 2023 | 11:06

    Kakvi pevači takvi slušaoci

  • Ivan

    26. jun 2023 | 11:04

    Droga je ucinila svoje....

  • Milanka Belić

    26. jun 2023 | 18:33

    A gde je bilo obezbedjenje?Skup provod,a bezbednost nula.Kako očekivati da sledeća manifestacija bude dobro posećenja,kada su poniženi i izvodjači i pristojna publika?Skandal!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA