Vreme čitanja: oko 2 min.

Karleuša donirala novac poznatom dečijem udruženju: Istina isplivala nakon oglašavanja bivše zvezde Granda

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jelena je još jednom pokazala koliki je čovek

  • 1
Jelena Karleuša Jelena Karleuša / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pop zvezda Jelena Karleuša još jednom je pokazala da ima veliko srce, a niko ništa ne bi ni saznao, da se nije oglasila bivša učesnica Zvezda Granda, Kristina Kalić.

Naime, ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila da je Jelena donirala određenu svotu novca deci iz druženja "Svitac".

Kristina nije precizirala o kojoj sumi se radi, a onda je istakla i da žali što joj Karleuša nije bila mentor u pomenutom takmičenju.

- Upravo mi je javljeno da je Jelena Karleuša novčano pomogla našoj deci iz udruženja "SVITAC" i time mnogo doprinela našoj dečici. Još jednom je pokazala da je veliki čovek i ljudska veličina. Svaka čast na ovakvom gestu. P.s. duboko želim što mi niste vi bili mentor u takmičenju, ali sam imala vašu podršku i hvala na tome - napisala je Kristina i označila pevačicu koja je i sama podelila taj post na svom Instagramu.

Jelena Karleuša Objava pevačice / Printskrin: Instagram/problematicnaa

Udruženje za afirmaciju dečjeg stvralaštva "Svitac" iz Beograda je nevladina i neprofitna organizacija osnovana 2012. godine.

Članovi udruženja su isključivo stručnjaci (defektolozi, logopedi, reedukatori psihomotorike, fizijatri, psiholozi, vaspitači) i umetnici (profesori muzike, kompozitori, fotografi, glumci, dramaturzi, producenti).. koji su pružaoci svojih usluga deci i omladini sa razvojnim poteškoćama. Ukupan broj dece sa kojima trenutno radimo je 120: uzrasta od dve i po do 26 godina.

Od osnivanja do danas ukupno je kroz naše projekte bilo obuhvaćeno više od 400 dece i mladih sa invaliditetom i to ne samo sa teritorije Republike Srbije , već i iz regiona ( Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija).

Pop zvezda Jelena Karleuša trenutno vodi brigu o psu koji je prošao kroz golgotu, i to od strane ljudske ruke.

Alfi su masakrirali obe noge, rep, nanevši mu i niz drugih povreda, a pevačica je videla apel jedne stranice na Instagramu i preuzela sve troškove na sebe.

(Telegraf.rs)

Video: "Trči mili, pokaži koliko si sposoban": Karleušin Alfa "juri" ulicama uz pomoć kolica za invalide

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA