Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivna slika! Breskvicina majka prvi put u javnosti, pevačica joj poletela u zagrljaj nakon nastupa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela nije mogla da sakrije emocije

  • 0
Anđela ignjatović Breskvica Anđela Ignjatović Breskvica / Foto: Kobra

Mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, juče je nastupila na festivalu "Music week" i publiku ostavila bez daha.

Pevačica je publiku posebno dirnula kada je izvela pesme "Đurđevdan" i "Veseli se srpski rode", a na bini se pojavila u narodnoj nošnji, a potom se izula i "izgrmela" u novom stajlingu.

Detalj koji je mnogima promakao, ali ne i našem reporteru koji se u tom trenutku zatekao na licu mesta, je to da je Anđela, nakon nastupa, poletela majci u zagrljaj.

Anđela nije mogla da sakrije emocije, a iste nije mogla da sakrije ni njena majka.

Pevačici su se kao podrška pojavili i otac i majka, a ovo je ujedno i njihovo prvo javno pojavljivanje, budući da ih Anđela nikada nije eksponirala javnosti.

Podsetimo, Breskvica je jedna od mnogih koji su doživeli neprijatnost na pomenutom festivalu, od strane publike. Pevačicu su gađali flašama, drvetom, a poleteo je i sat ka njenoj glavi.

Ona se oglasila na Instagramu i istakla da joj je zdravstveno stanje katastrofa.

- Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sada legla, zdravstveno stanje - katastrofa. Ali mislim da sam ipak nešto uspela da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali... Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača raznim predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj... - napisala je Breskvica na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Grmelo je "Veseli se Srpski rode": Breskvica u narodnoj nošnji iznenadila pesmom na Music week-u

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA