Vreme čitanja: oko 2 min.

Stopira se renoviranje Cecine luksuzne vile na Kipru: Umešane vlasti, oglasila se Viki Miljković

Vreme čitanja: oko 2 min.

Viki Miljković se oglasila i otkrila šta se trenutno dešava sa Ražnatovićkinom vilom na Kipru

  • 3
Svetlana Ceca Ražnatović, Viki Miljković Foto: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic/TV Prva, Nikola Tomić, ATA Images

Viki Miljković nedavno je saopštila da je započela sa novim biznisom - prodajom i uređivanjem luksuznih nekretnina, a među prvim klijentima je njena kuma Ceca Ražnatović!

Naime, čini se da trenutno od toga nema ništa, budući da im glavni problem pravi kiparska biroktarija - vlasti im još uvek nisu izdale građevinsku dozvolu za preuređivanje objekta.

Rekonstrukcija vile je zasad stopirana, a kako su kiparske vlasti navodno veoma rigorozne prilikom izdavanja građevinskih dozvola, pitanje je kada će Viki uspeti da obezbedi svu potrebnu dokumentaciju za kuminu vilu na obali mora i kada će radovi na njoj konačno početi, piše "Kurir".

Prvi pregovori o renoviranju Cecine velelepne vile u Aja Napi započeti su još 2021. godine, kad je poznata folkerka na nekoliko dana otputovala kod kume na Kipar da bi na licu mesta zajedno procenile šta sve treba da se radi.

- Trenutno radimo građevinski projekat. Unutrašnji projekat, tačnije dizajn, završili smo odavno. Prvo je trebalo samo da se uradi rekonstrukcija, ali ta rekonstrukcija je bila, mnogo, mnogo velika. Sve smo izmenili, i sada će Cecina kuća imati preko 600 kvadrata. To je mnogo veliki zahvat i dok smo razgovarale Ceca, Lidija i ja, došle smo do zaključka da će verovatno sve ići iz početka. Ceca nije zahtevna, ima potpuno poverenje. Sve radove je prepustila meni i Lidiji, kao i našem timu arhitekata - ispričala je u oktobru 2022. Viki za medije.

I sama Viki Miljković se oglasila i otkrila šta se trenutno dešava sa Ražnatovićkinom vilom na Kipru.

- Malo nas je usporilo dobijanje same građevinske dozvole na Kipru, koja ne zavisi od nas, nego od njihovih državnih organa. U međuvremenu, desile su se i neke globalne nepogode, tako da čekamo da se ostvare svi ti uslovi da nastavimo dalje - rekla je Miljkovićeva za Telegraf.rs na finalu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda.

Podsetimo, Cecina i Lidijina želja bila je da izgled vile bude u "Majami stilu", moderno i udobno, što im je Viki sa svojim suprugom omogućila. Oni su zajedno folk divi predstavili projekat njene renovirane kuće koja će se prostirati na 600 metara kvadratnih.

Kompletna prednja strana Cecine vile biće u staklu, sa pogledom na veliki bazen. Osim bazena, u dvorištu će imati i svoje mesto za opuštanje pored velikog đakuzija.

Ceca će u svojoj kući imati i veliku teretanu, ali i jednu igraonicu kako bi i njeni unuci imali prostor za sebe.

- Moja kuća iz snova izgleda baš kao ovaj projekat. Mnogo staklenih površina, svetlosti, enterijer između modernog i udobnog, pogled na more. Kada mi neko kaže Kipar, prva asocijacija mi je mir i čist vazduh, ovo što si mi pokazala je ludilo! Jako mi se dopada kuća - prokomentarisala je Ceca nedavno za "Blic".

(Telegraf.rs)

Video: Ceca nikad emotivnija: “Hteli su da me sruše u vreme najtežih živitnih udaraca”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • batica

    27. jun 2023 | 09:44

    Fora, nego nema cime da je srediOgromna je i popala vec odavno.

  • Marina

    27. jun 2023 | 16:26

    Boranija misli da može ko u Srbiji da zida i ruši kako hoće. Zaboravili da je to EU i da svi moraju da ih se drže.

  • Dajo

    27. jun 2023 | 11:47

    A od čega da renovira? Njeno vreme je odavno prošlo …….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA