≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša Popović dodelio ključeve pobednici Zvezda Granda: "Ih, kad se pojaviš u rodnom gradu sa ovim kolima..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Angelova je u finalnoj noći osvojila 88.367 glasova

  • 5

Saša Popović dodelio je ključeve automobila Fiat TIPO Slavici Angelovoj, pobednici Zvezda Granda za sezonu 2022/23.

Kreativni direktor Grand produkcije ključeve je dao u sklopu kompleksa koji sa partnerom zida na Bežanijskoj kosi, na kojoj i živi.

- Ih, kad se pojaviš u Strumici sa ovim kolima, pa svi znaju da si ga osvojila pobedom u Zvezdama Granda! - rekao je Popović, nakon što je devojka potvrdila da ima vozačku dozvolu.

- Ovo ti je da lakše stižeš kad budeš imala obaveze prema Grandu - kazao je Đorđe David.

- Ponosan sam jer je pošteno pobedila, zasluženo je ovde i dobija ovaj lepi auto - kazao je Saša.

- Karijeru će graditi paralelno ovde i u Severnoj Makedoniji. dobiće pesmu, spot, gostovaće u svim našim emisijama. Verujem da mnogo više šanse ima u S. Makedoniji, jer je prva njihova pobednica. Verujem da će najveći uticaj i popularnost imati u S. Makedoniji, ali naravno da ćemo se truditi da je guramo i ovde, u BiH, Crnoj Gori... - kazao nam je Saša.

Podsetimo, Slavica dolazi iz Severne Makedonije, iz Strumice, studira medicinu, a u finalnoj noći osvojila je 88.367 glasova. Bila je u timu Đorđa Davida.

- I meni kao i svakom drugom potreban je i rad i trud kako bih postigla ono što želim. Jednostavno, potrebno je raditi. Generalno, pesme kada pevam slušam šta moje srce govori i kako se osećam tako ih i iznesem odnosno otpevam. Mislim da svako treba da bude originalan i da pokaže to što ima u sebi, jer svi smo mi različiti. Privatno slušam sve i folk, i rok, i džez i bluz. Podjednako sve obožavam - rekla je jednom prilikom Slavica za Grand.

Slavica je muzičku karijeru započela u muzičkom takmičenju "Neki novi klinci".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA