Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan surovo isprozivao Aleksandru, preti informacijama: "Bolje pričaj o Velji Nevolji, ne diraj moju veru!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imao sam pristup telefonu, bolje se ne igraj sa mnom", poručio je on

  • 22
Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević Foto-kolaž: Kobra, Marko Jovanović

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, verila se zaFilipa Cara, sa kojim je prevarilaDejana Dragojevića, sa kojim je na početku rijalitija bila u vezi.

Nakon njene pobede, situacija se dodatno zahuktala, pa je Dragojević rešio da se obračuna sa svojom bivšom, te joj je posvetio objavu na Instagramu.

- Bar nisam prodao telo za porciju ćevapa upola s lukom i ne tetoviram verske stvari po sebi po kojima će neko da urinira za papir obojen u ljubičasto. Tim ljudima je zabranjen ulaz u Islamske zemlje ne zbog šverca, tkanine i robe, nego zbog šverca robe i svog tela. "Narod pita" je sinoć bio posvećen veri i meni. Ako je dozvoljeno da se priča o veri, što onda pobednici nije dozvoljeno da priča o kriminalnim radnjama sa najvećim klanom i o najvećem suđenju u kom se spominje. Narod je trebalo da okrene 192, da pitaju - poručio je Dejan i dodao:

- Ovim završavam sve jer pobednica se komentariše jedino uz određene ljude iz "Zadruge", da se pobednica komentariše po svom liku i delu, sigurno bi emisija bila prekinuta na pola i nastavak bi bio u vestima. Ja sam sam imao kontakt sa telefonom i svim stvarima, ja sam Zodijak Zidaj Dragojević, ne igraj te se sa mnom, sve vam je dozvoljeno osim da mi komentarišete veru i Jovanu. Tu vam mač, ja se ne krijem, ja sam transparentan kao Zijad i ko Dejan. U Džamiji sam i u Hramu sam. Mogu biti i u policiji i na sudu - napisao je Dragojević na pomenutoj društvenoj mreži.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra pokazala kako se zabavlja u Crikvenici: Filip Car vezba za buducu ulogu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    27. jun 2023 | 15:20

    Ovoga bi trebale naše službe malo da paze.....njegova brada mi sve više liči na vehabijsku.......opasniji je on nego ova nesrećnica što je iskorištena iz najnižih pobuda tog nevolje.....

  • Vesna

    27. jun 2023 | 16:20

    Evo ga mali Mujic. Tebi je pametnije da cutis.

  • Mila

    27. jun 2023 | 16:16

    Vidi što se Zijad rasprdeo. Zabole je za tebe. Znao si ti sa kim si bio, šta imas ti da pričaš. Imaš "devojku" a okolo prdis na sva usta. Prošlost su Zico, prošlost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA