≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceca do temelja ruši vilu na Kipru! Otkrivamo šta se stvarno dešava i kakve planove ima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na istztom mestu sagradiće se velelepni objekat na tri sprata

  • 11

Folk zvezda Ceca Ražnatović upustila se u kompletnu rekonstrukciju njene vile koju poseduje na Kipru.

Ona je angažovala firmu njene kume Violete Viki Miljković  za kompletan projekat.

Kako Telegraf.rs saznaje, Ceca je rešena da potpuno sruši stari objekat i na istom mestu sagradi novi još veći.

- Viki je pre dve godine boravila na Kipru kako bi videla šta je sve potrebno da se uradi. Tim arhitekata izneo je svoje mišljenje ali je Ceca na kraju odlučila da se vila sruši i na istom mestu sagradi nova, daleko veća, od čak 600 kvadrata - govori izvor i dodaje.

- Napravljen je nacrt kompletno nove vile koji  poslat građevinskoj inpekciji. Kako je po sredi rušenje objekta te gradnja novog, proces dobijanja dozvole za početak radova je duži. Tako da Ceca nije ni počela renoviranje vile, taj posao je tek očekuje - završava priču izvor.

Kakoje ranije otkriveno u njenom šou programu Ceca Show, nova vila imaće tri sprata, na trećem je prema projektu planiran spa centar. Ugradiće džakuzi iz kog će imati direktan pogled na more.

Folk zvezda navodno planira mnoge promene u svojoj letnjoj oazi mira, ali za sada neće dirati bazen koji ima u dvorištu.

U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba posle renoviranja imati svoje kupatilo. U vilu će biti ugrađen i lift, pomoću kog će gosti moći lakše da se kreće po spratovima.

Podsetimo, Ceca je u nekoliko navrata isticala kako je dizajn enterijera njen hobi i kako voli da učestvuje u uređenju svojih stambenih objekata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мангупарија

    27. jun 2023 | 15:57

    Камин на мору? Ау Цецо брате, ово мора да је Вељко предложио.

  • sasa

    27. jun 2023 | 16:39

    zasto su ljudi alavi i zasto im je uvek malo? osobi treba spavaca , 20 kvadrata , kupatilo 5 , kuhinja i dnevna 30. predsoblja i terase jos 20. 75 , dovoljno je i za 3-4 osobe, kao stambena povrsina. ako hoces vise gostiju racunaj jos 30 po prostoriji sa kupatilom

  • Сандра

    27. jun 2023 | 17:20

    Жена са њеним новцем може да ради шта хоће.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA