Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata prva učesnica Zadruge 7! Ona je velika zvezda rijalitija, a bila je i sa Mitrovićem na sudu

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Mislim da je ova nagrada od 100.000 evra baš čekala mene - rekla je ona

  • 33
Miljana Kulić Miljana Kulić/Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica i Željko Mitrović, kako su mnogi i očekivali, nastavljaju sa kreiranjem i emitovanjem rijaliti programa, a 7. sezona Zadruge po mnogo čemu će biti drugačija od prethodnih.

Nova sezona nosiće naziv "Elita", a glavna nagrada biće neverovatnih 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto osvojiti po 50.000 evra.

Naime, jedna od prvih koja se pojavila ispred zgrade Pinka na potpisivanju ugovora je Miljana Kulić.

- Baš mi je teško, urpavo sam raskinula sa Nenadom. Nikada ovakav nije bio. Nismo imali svađe, čovek se promenio preko noći - istakla je ona.

- Nisam spremna da se borim ni za koga. Zamera mi ulazak u rijaliti. On ne planira da uđe sa mnom. Ne želim više da pričam o njemu - otkrila je Miljana za Srbiju Danas.

Kulićeva je pred ulazak na pregovore istakla da ove godine očekuje pobedu. Kako je rekla, ima i poseban zahtev za viđanje sina Željka.

- To će mi biti jedan od posebnih uslova prilikom ulaska u rijaliti. Idem sada na potpisivanje ugovora. Videćemo da li će se ispuniti moje želje sa "Pinkovim" zahtevima. Očekujem pobedu. Mislim da je ova nagrada od 100.000 evra baš čekala mene. Ulazim isključivo sama ovog puta - sigurna je Miljana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ziko

    27. jun 2023 | 18:52

    Koja je ovo elita. Pa to je dno dna. Boze.

  • Ja

    27. jun 2023 | 18:49

    Ovoj bolesti nema leka bruka i sramota

  • Ja

    27. jun 2023 | 19:02

    Za ovu Elitu ciji JE IQ 50-75 treba uvesti posebnu pretplatu pa ko hoce da gleda neka gleda a ne sa nacinalne frekvencije zagadjivati ljude ovim otpadom.....🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA