Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznajemo: Slavica Ćukteraš dobila zabranu prilaska bivšem mužu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Predmet je u nadležnosti Osnovnog suda u Novom Sadu

  • 3
Slavica Ćukteraš, Vlada Avramov Foto: Antonio Ahel/ATAImages, , Daniele Montigiani / LaPresse / Profimedia

Slavica Ćukteraš prijavila je 21. juna svog bivšeg supruga Vladimira Avramova zbog pretnji, o čemu je Telegraf prvi pisao.

Nekoliko dana nakon toga Avramov je saslušan u policiji. Sam se javio u pratnji advokata, dostavio dokaze i takođe podneo krivičnu prijavu protiv supruge, saznaje Telegraf.rs.

Nakon njegove prijave, Slavici je takođe izrečena mera zabrane prilaska, a predmet je u nadležnosti Osnovnog suda u Novom Sadu.

Podsetimo, Vladimiru je, čim je doputovao u Srbiju iz Mađarske, po nalogu tužilaštva izrečena mera zabrane prilaska od 48 sati.

Protiv Avramova će biti pokrenut proces, nakon saslušanja, a očekuje se i da bude podneta zabrana prilaska od 30 dana.

Slavica o Vladi nakon razvoda

Pevačica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela.

- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru - izjavila je Slavica u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je prvi put i pričala o razvodu, s obzirom na to da vešto krije privatan život i razdvaja posao od onoga što čuva samo za sebe.

- Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po - govorila je tada Slavica.

- Drago mi je što s takvim čovekom imam dete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva, a znamo koliko je muška figura u porodici potrebna - rekla je tom prilikom.

Slavica i Vlada bili su u braku pet godina, a ćerku Viktoriju dobili su u oktobru 2016. godine.

Pevačica je nakon udaje zapostavila muzičku karijeru, kojoj se posle razvoda i vratila.

(Telegraf.rs)

Video: Zna da uživa: Slavica objavila snimke sa čuvenog skijališta i verujte nam da joj zavidimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    28. jun 2023 | 14:08

    Lujka ostaje lujka!

  • ARS

    28. jun 2023 | 18:06

    Živeti sa pevačicom u braku i to imalo popularnijom je u pravom smislu reči robija, čast veoma malom broju koje nisu psihički "poremećene" !

  • Vera

    28. jun 2023 | 15:53

    Zar preko medija iznosiš prljav veš. Sve se izopačilo i sve je transparentno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA