Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša zadrugarka doživela saobraćajnu nezgodu na Vidovdan: "Umalo nisam poginula..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podelila sa pratiocima šta joj se dogodilo

  • 3
Suzana Perović Blondi Printskin: Youtube/Zadruga Official

Bivša učesnica "Zadruge" i majka pevača Save Perovića, kontroverzna Suzana Perović Blondi, danas je doživela je nezgodu tokom vožnje.

Dok je prolazila kroz kružni tok, automobilu ispred nje su skliznule daske i pale pravo pod njen automobil, međutim, srećom, nijedna od njih 15 nije udarila u auto, niti je povredila.

- Zamalo nisam poginula danas, ali Bog me je sačuvao. Čovek iza mene je nosio daske na krovu automobila i kako je zakočio na kružnom toku kod prodavnice, daske se prosule sa krova. Daske dužine 5, 6 metara, da ne verujete kako su pale. Ja u autu iza, ni ogrebotina, svaka daska otišla ispod auta, ispod točkova. Niko mi ne može reći da me Bog nije spasio. Bože, hvala. Svi se pitamo, kako je moguće da sve daske, 10 ili 15 njih, polete ispod auta. Samo je Bog to sprečio da ne padne na auto, slomi staklo i pravo u mene da mi prođu kroz glavu. Ne daj Bože. Sam Bog je spustio daske, niko ne može da me ubedi da nije. Na današnji dan samo mogu reći hvala - napisala je Blondi.

Suzana Perović Blondi Printskrin: Instagram/blondi_zvezda_rijaliti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fedor

    28. jun 2023 | 19:09

    Da li je moguce da neko ovoliko nepismen i neobrazovan zasluzuje i milisekund nase paznje, ili ti milisekund novinarskog angazovanja?! Sramota me je sto sam ovo uopste procitao; mada - dobro sam uradio, vratilo me u realnost...

  • Ruja

    28. jun 2023 | 19:29

    Zanimanje bivsa zadrugarka?

  • ne razumem

    28. jun 2023 | 19:08

    umalo nisam poginula ? ne možeš da budeš mako trudna ili si trudna ili nisi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA