Vreme čitanja: oko 1 min.

Supruga najjačeg Srbina je bomba: Zanosna Jovana se u mladosti slikala za Plejboj, od njenih oblina staje dah

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaprosio je čak tri puta, a pre veze bili su najbolji prijatelji

  • 2
Milan Strongmen Foto: Twitter/milan_strongman

Milan Jovanović, poznatiji kao Strongmen, jedan od najjačih ljudi na svetu, imao je blistavu karijeru u Americi, a zatim se vratio u Srbiju.

Danas živi u Nišu i oženjen je za modela, prelepu Jovanu Jovanović, koja se u mladosti slikala za popularni časopis za odrasle Plejboj.

Jovana je prava lepotica, a Milan je jednom prilikom, kada joj je čestitao rođendan na Fejsbuku, otkrio i kako ju je zaprosio.

- Kada sam je prvi put video bila je, bre, još uvek dete. Lepa, visoka… Ona voli da kaže uhranjena. Meni je uvek bila ono "aj kendi". Voleo sam da je vidim. Onako komunikativnu, lako sam ubedio da mi da broj telefona. Dugo smo se družili, bili najbolji drugari… Ukapirao sam da stvari nisu naivne kad nisam uspevao da "ugasim sliku". I kad zažmurim njen lik mi je bio pred očima. Sve se desilo nekako spontano. Pamtim krivinu na putu prema vrežinskom bazenu gde smo se prvi put poljubili. Imala je taze napunjenih 18. Mic po mic. Počeli smo da se ljubimo žmureći. Zaprosio sam je. Ćutala je. Zaprosio sam je ponovo. Ćutala je… Pa je progovorila: "Zaprosi me još jednom." "A da se ti prvo izjasniš… pa ćemo lako za replay". Drhtala je od sreće. Drhtao bi i ja da kitovi mogu da zadrhte. Napravila je čoveka od mene. Izrodila mi je decu. Bilo je potrebno mnogo snage voleti me sa svim mojim manama - napisao je tada Milan u emotivnoj objavi.

Kako izgleda zanosna Jovana, pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Strongmenova dijeta će vas preporoditi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    29. jun 2023 | 05:49

    Bravo Mićo majstore 👍

  • Pegas

    30. jun 2023 | 16:59

    Lijepa zena,kako bi rekao Milan al'nebas pretjerano lijepa.Najvaznije da je Milanu nedohvatljivo draga.Milan je takodje interantan covjek i te se vrline uklapaju.Sa srecom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA