Vreme čitanja: oko 1 min.

Luna u 7. mesecu trudnoće u uskoj crnoj haljini, a kad vidite kako baka Anabela izgleda - raspametićete se!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luna je za medije otkrila i kako podnosi trudnoću

  • 11
Dragi Bravo festival Luna Đogani: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anabela Atijas nastupala je sinoć na jednom događaju u prestonici, a kao njena podrška pojavile su se ćerke Nina i Luna.

Luna je blistala u sedmom mesecu trudnoće u crnoj uskoj haljini i sandalama dok se njena sestra, koja je nedavno napunila 18 godina, odlučila za izazovniju kombinaciju.

Ona je obukla ultra kratku mini suknju i usku majicu, a sve je upotpunila čizmama na štiklu.

Đoganijeva se potom za medije dotakla i trudnoće, a onda otkrila i kako njihova naslednica Mija reaguje na to da će dobiti mlađu sestru.

- Znate da ja retko izlazim, porodica mi je na prvom mestu. Meni je mama rekla da nastupa i ja sam rekla da želim da dođem, a ja se baš super osećam. Moram da kažem da mi je ova trudnoća teža, jer kad sam bila trudna sa Mijom imala sam više vremena. Fokus mi je na Miji i ne razmišljam toliko o trudnoći. Mia je svesna da mama ima beba u stomaku. Pripremamo je za taj trenutak, ona mazi i ljubi stomak. Preslatka je i osećajna - rekla je Luna.

Ona je istakla da nije zahtevna trudnica, ali da je malo hvata panika jer još uvek nije sigurna kako će sa dve bebe.

- Malo me hvata panika kako ću sa dve bebe, ali daćemo sve od sebe da Mia prihvati sestru na najbolji mogući način. Nisam zahtevna trudnica, a Marko mi baš pomaže u svemu - dodala je Luna za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Bogata trpeza u domu Lune i Marka za Uskrs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    30. jun 2023 | 10:10

    Tri cirkuzantkinje 🤣.. Dovoljno je samo da pogledas stajling i sve ti je jasno ;)

  • Ivana

    30. jun 2023 | 12:22

    Luna je bas slatka trudnica.

  • Tatjana

    30. jun 2023 | 18:29

    Zasto lose drzis ledja? Zasto u poslednje vreme imas lose drzanje tela? Zasto se saginjes jer su pored tebe nize osobe? Nina se tu prsi,drzi pravilno ledja ..a ti? Nek se one podizu na prste da budu vise a ne ti ko neka jadnica da se saginjes,da izgledas niza (da se nizi od tebe ne bi osecali lose!). Umesto ponosno da stanes ,da ispravis ledja,i da ponosno poziras. Pocela si poslednjih godina tako lose da drzis ledja?! I pored Marka se uvek nesto saginjes,da budes niza?! I onda ti telo ne bude lepo kako jeste,jer ga lepo ne pokazes (a sve je u stavu a tvoj je jadan u poslednje vreme. Pored Slobe si pravilno drzala ledja,nisi se saginjala). STANI PONOSNO,lepo drzi ledja! Zasto da one glupace i iz Zadruge stoje kao da su Oskara osvojile,drze ledja pravo,poziraju ponosno! A ti ...ko jadnica stojis,skupljena sva ..zasto? Jos ti onda ispadne da si debela u predelu ledja,jer ne drzis pravilno ledja. Drzi pravilno ledja,uvek pravo ...ne budi lenja ni jadna ...zensko si! Ranije si hodala ponosno. Ranije si imala odlicno drzanje. Zasto sada ne stojis ponosno,zasto se saginjes? pa sad imas toliko razloga da ponosno poziras.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA