≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo kako danas izgleda Cecina rodna kuća u Žitorađi: Jedan detalj je isti kao na vili u Beogradu!

Vreme čitanja: oko 2 min.

U Žitorađi i dalje žive Cecini roditelji, a folk zvezda tamo odlazi kada joj se ukaže prilika i malo slobodnog vremena

  • 0

Iako imaju apsolutno sve uslove da žive gde god požele, roditelji folk zvezde Cece Ražnatović, majka Mirjana i otac Slobodan nikada nisu hteli da napuste svoju Žitorađu.

Međutim, njihova ćerka se potrudila da im tamo gde žele da budu ništa ne nedostaje, pa je porodični dom renovirala i sada sve izgleda savršeno.

Naša ekipa posetila je Žitorađu i uverili smo se kako danas izgleda porodična kuća Veličkovića, kako je Cecino devojčako prezime.

Na posedu je nekoliko objekata koji izgledaju spojeno, a ono što je interesantno jeste da na ovoj kući postoji identičan detalj kao i na vili u Ljutice Bogdana u Beogradu.

Reč je o svetlarniku, delu koji je urađen u visokom staklu, a koje pruža mnogo svetlosti.

Inače, na sandučetu je svojevremeno pisalo "Ceca", ali toga više nema.

Fotografije pogledajte u galeriji u nastavku:

Kako je Ceca pričala o detinjstvu u Žitorađi

- Sve što mogu da kažem za moje detinjstvo jeste da je to bilo jedno zdravo, srećno, veselo i bezbrižno detinjstvo. Doživela sam staru Jugoslaviju, sećam je se, zaista jedno bezbrižno detinjstvo - rekla je jednom prilikom pevačica.

- Ja sam svoje detinjstvo žrtvovala zarad karijere. Imala sam cilj. Ne može sve da se ima u životu, morate nečega da se odreknete - objasnila je svojevremeno.

- Kad sam se rodila i prvi put zaplakala, moj tata je rekao: "Rodila se pevačica!" Kao da je predvideo moju buduću karijeru! Posle 17 meseci na svet je došla Lidija i vremenom smo postale najbolje drugarice. To smo i danas! Ona je druga majka mojoj deci, a ja njenoj. Vrlo smo strogo vaspitavane, roditelji su nam postavljali granice i držali ih se. Sećam se da nam je jednog leta, kad se izlazilo tek u deset uveče, mama rekla: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - prisetila se Ceca i otkrila da joj jednu stvar roditelji nikada nisu oprostili.

- Bila sam odličan đak i planirala sam da studiram psihologiju, ali me je život odveo na drugu stranu. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nisu bili dovoljni mojim roditeljima. Nisu mi oprostili to što nisam nastavila da se školujem i završila fakultet - istakla je.

- Rekla sam im da ću da se udam za Željka, a mama se obradovala: "Za Šašića? Divno. On je sjajan momak." Tad sam kazala: "Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!" Umalo da padnu u nesvest, iako su pre toga načuli nešto iz medija, ali su se nadali da će to brzo da me prođe. Onda se otac uozbiljio i zapretio mi: "Budeš li se udala za njega, odreći ću te se!" Znala sam da me samo plaši, pa sam odbrusila: "Možete svi da se poubijate, udaću se za njega jer ga obožavam." Kad su ga upoznali, odmah su ga zavoleli - otkrila je jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca nikad emotivnija: “Hteli su da me sruše u vreme najtežih živitnih udaraca”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA