Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesna Đogani prvi put objavila sliku Đoleta i njihovog sina: "Zar je to beba iz "Tata, treba da častiš""

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đoganijeva je objavila i snimak sa plaže, a tu vidimo i njihovu naslednicu Lorenu

  • 1
Vesna i Đole Đogani Foto: Kobra

Pevačica Vesna Đogani objavila je emotivni video dok letuje sa porodicom u Crnoj Gori.

Naime, Vesna retko objavljuje fotografije naslednika, a sada je to učinila na najlepši mogući način.

Na prvoj fotografiji nalaze se Đole i njihov sin, Adrian Đogani, a mnogi ističu kako u prvi mah deluje da su oni kao braća, budući da pevač izgleda veoma mladoliko.

Đoganijeva je objavila i snimak sa plaže, a tu vidimo i njihovu naslednicu Lorenu, koja priča sa starijim bratom, a Adrian je izrastao u ozbiljnog frajera.

Podsetimo, svi članovi porodice Đogani bave se javnim poslovima, a Adrijano je jedini od njih koji do sada još uvek nije izrazio želju da se eksponira.

Vesna je jednom prilikom otkrila i kako vaspitava svoju decu.

- Kada je moj sin išao u predškolsko, sećam se, iz revolta je bacio pesak na mene jer nije hteo da ide kući, i to prvi i poslednji put tada. Jako se uznemirio jer mi prekidamo njegovu igru, a on kao mali nema osećaj za vreme. On je tim postukom ugrozio moj autoritet kao roditelja, ali sam ja kao roditelj lepo rekla "Ljubavi ti si mene sad jako povredio, ja sam tvoja mama i mnogo te volim, ali ne želim da povrediš tim peskom. Možemo da ostanemo još pet minuta". Tako dobijamo kompromis, najbitnije je da mi pričamo. Tako on nikada više nije želeo mene da povredi - ispričala je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA