Vreme čitanja: oko 1 min.

Cecu Ražnatović zaustavila policija u Budvi: Pevačica otkrila detalje, a evo šta joj je službenik rekao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veselu atmosferu pred koncert podgrejala je i popularna pevačica, pričajući anegdote iz svog života i sa nastupa

  • 0
Ceca Ražnatović Printskrin:Youtube/Blic TV

Prva sezona "Ceca Show" stigla je do kraja, a u poslednje dve epizode, gledaoci će imati prilike da vide kadrove sa spektakularnog koncerta koji je Ceca Ražnatović održala u Nišu prethodnog vikenda. 

Pevačica se pred sam nastup u Nišu opuštala sa svojim prijateljima i saradnicima u jednom hotelu. Veselu atmosferu pred koncert podgrejala je i popularna pevačica, pričajući anegdote iz svog života i sa nastupa.

Kako je otkrila Ceca, nekih specijalnih zahteva na bini nema. Potrebna joj je samo voda i dobra tehnika, ističe.

- Moja rajder lista za bekstejdž je veoma skromna. Ali kada je u pitanju tehnika nije skromna ni malo, jer mi je jako bitno da taj zvuk koji izvodimo na bini bude kvalitetan i dopre do moje publike. To puno košta, i to su velika ulaganja. A da li će mi u bekstejdžu biti rajske ptice, ptičijeg mleka i te budalaštine kojima se zanose iskomplekisarni ljudi to je njihov problem, meni treba samo nehlađena voda i to negazirana. To je sve od mojih želja - otkrila je Ceca.

Tokom vožnje pevačica se prisetila koliko su joj roditelji bili strogi tokom odrastanja, ali i anegdote pred nastup u Crnoj Gori u Budvi kada ju je zaustavila policija i nije joj dala da prođe.

- Najjače je bilo... Krcat Top Hill i policajac ne da ja prođem. Stvorila se strašna gužva, ja idem na koncert i kažu mu momci iz obezbeđenja koji me voze: "Što ti je čoveče, vozimo Cecu", a on viče: "Šta da joj radim, gužva je, ne može da prođe". To mi se nikad neće izbrisati iz sećanja, on ne može da me pusti, a zbog mene se stvorila gužva - prisetila se Ceca u "Ceca Show" koji se emituje na Blic televiziji.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako izgleda Cecina rodna kuća u Žitorađi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA