Vreme čitanja: oko 3 min.

Dalila Dragojević javno ponizila Anu Nikolić, nije birala reči: "Hrani pseto da te ujede!"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dalila nije birala reči, a spomenula je i Acu Lukasa, jednog od aktera ove priče

  • 7
Aca Lukas, Ana Nikolić i Dalila Dragojević Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images, Kobra

Haos koji je pokrenulo obraćanje Ane Nikolić ne smiruje se, a sada se oglasila i bivša zadrugarka i voditeljka Dalila Dragojević.

Naime, ona se ograsila na društvenoj mreži Instagram i uputila je tom prilikom brutalne reči pevačici Ani Nikolić zbog svega što se trenutno dešava.

Ona je stala u odbranu Ace Lukasa i ostalih aktera ove priče, a Ani je poručila da je "jako ružno što je ljude koji su hteli da joj pomognu naziva "lošim čovekom".

- Moj direktor zajedno sa Acom Lukasom su dali sve od sebe da ovu ženu izvedu na pravi put... Nisu uispeli jer su njeni poroci mnogo jači od želje za uspehom u karijeri... Jako je ružno nazvati nekog lošim čovekom, a znaš da ti je upravo taj "loš čovek" dao ruku kada niko nije i pokušao od tebe napraviti onu staru Anu i vratiti onu zvezdu koju si izgubila. Bravo za njega jer je još jednom dokazao koja je veličina, a još jednom su drugi dokazali da se vode starom dobrom "hrani pseto da te ujede"!!! - bila je brutalna Dalila na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada se na društvenim mrežama pojavio njen privatni video, na kome se žali da ima ozbiljan problem sa licem.

Mnogi su se zabrinuli šta joj se dešava, ali se pevačica nije izjasnila o tome kako je problem sa kožom nastao.

Poznate ličnosti počele su da se oglašavaju na ovu temu, a pop diva Jelena Karleuša pružila je podrušku Ani.

- Svako može da osudi, svako ima svoje mišljenje, svako može da ismeva i sažaljeva, vređa jednu ženu.. Ali ne može svako da bude dobar čovek. Ana, glavu gore i budi jaka. Zbog sebe i svog imena, zbog svoje porodice, zbog publike koja te pamti u najlepšem svetu i zbog svog deteta - napisala je Jelena u objavi na Instagramu.

A onda se oglasio i Aca Lukas, koji nije imao tako lepe reči.

- Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam poceo sa koncertom u 21h, ona je trebalo, logično da se pojavi u areni najkasnije do 22 časa, jer koncert traje dva sata, ili malo više, a ona se pojavila u areni 23h! Nisu joj dali da se popne na binu. Ovim činom pokazala je ogromno nepoštovanje - napisao je između ostalog Lukas, a onda istakao da je svim srcem želeo da joj pomogne.

- Hteli smo da ti pomognemo iz dva razloga. Prvi jer smo te voleli kao osobu, a drugi je taj jer smo mislili, a i dalje mislimo, da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila. I pored svega se ne ljutim na tebe i voleo bih da nađes svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje, ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba ti sama sebi da želiš, ali kako stoje stvari, ti u stvari sebi želiš sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je! - poručio je Aca uz objavu na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Dalila se pohvalila skupocenim poklonom: Tašna poznatog brenda stigla na vrata starlete

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    1. jul 2023 | 18:52

    Dalila ti trazis Sepak izgleda mi? Zaboravila si da si stranac u ovoj nasoj Srbiji?

  • Катарина

    1. jul 2023 | 19:44

    Рече Далила и оста жива. Бежи бре у рупу жено, не знам шта си умислила!!! Можда да си Опра!!!

  • Rv

    1. jul 2023 | 21:05

    Jojojojoj sta ona ima da prica sto se ne pokrije usima i u sepak pravo ,,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA