Vreme čitanja: oko 1 min.

Paparaco Telegrafa: Anita i Matora razmenjuju nežnosti u noćnom klubu, čuva ih obezbeđenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anita i Matora se ne razdvajaju nakon izlaska iz Zadruge, a svoju ljubav uskoro će krunisati i brakom

  • 7

Bivše zadrugarke i devojke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora uskoro staju na ludi kamen, a sada su uhvaćene i u noćnom provodu.

Njih je naš paparaco uhvatio u jednom noćnom klubu u Beogradu dok uživaju u nastupu Magla benda.

Par je uživao u njihovim pesmama, emocije nisu krile, a u nekoliko navrata su i diskretno razmenjivale nežnosti, Anita je grlila Jovanu dok je pevušila pesme.

Jovanu i Stanojlovićevu je, kako nam je javio paparaco, sve vreme čuvalo obezbeđenje, uzevši u obzir kroz šta su sve prošle u prethodnom periodu i da im neprestano stižu pretnje.

Podsetimo, ljubavna veza Jovane Tomić Matorei Anite Stanojlović, jedna je od glavnih tema nakon finala "Zadruge 6". Njih dve su priznale svoje emocije, pa su čak i zakazale svadbu na kojoj će se zavetovati jedna drugoj na ljubav.

Nekoliko dana nakon finala, Anita je Matoroj dokazala svoju ljubav uradivši tetovažu pileta, koje za njih ima veliku simboliku, budući da je igračku pileta Stanojlovićeva poklonila svojoj devojci u Zadruzi.

Međutim kako se njihovo venčanje bliži, Matora je rešila da i Aniti dokaže koliko je njena ljubav prema njoj velika, te se odlučila da joj uzvrati na isti način.

Naime, Matora je takođe istetovirala pile, što je Anitu ostavilo bez reči.

- Koliko je volim bre, piu moj - napisala je Anita i označila Matoru.

(Telegraf.rs)

Video: Matora došla sa verenicom na Music week festival

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Denka

    1. jul 2023 | 20:49

    Joooooj.....Boze.Fuj!Cuj obezbedjenje?!

  • Mirjana

    1. jul 2023 | 21:55

    Toliko pametne omladine imamo a vi o ove dve. Boli nekoga za njih dve.

  • Jovan Ktć

    1. jul 2023 | 22:01

    Naravno da im treba obezbeđenje, kada šire nemoral i nešto neprirodno na javnom mestu. Još se time diče i ponose, a sigurno su srećni i njihovi najbliži. O vama koji veličate i pišete afirmativno o svemu ovome ne vredi trošiti reči. Nisam puritanac, ali neka to rade u četiri zida, a ne da ponosno, bez imalo stida, nameću ono što nije prirodno. Na kraju, njihova stvar - ponos ili bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA