Vreme čitanja: oko 2 min.

Nikad viđena fotografija Šerifovićki: Marija u kupaćem sedi u krilu kod Verice, kolege odmah reagovale

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marija je pozirala sa Vericom na plaži

  • 0
Marija i Verica Šerifović Foto: Kobra

Pop zvezda Marija Šerifović retko deli svoje privatne i arhivirane fotografije, a sada je to učinila i izazvala je lavinu komentara.

Naime, Marija je na društvenoj mmreži Instagam podelila fotografiju iz mlađih dana, na kojoj je vidimo na letovanju sa majkom, pevačicom Vericom Šerifović.

Marija je pozirala u Veričinom krilu u kupaćem kostimu, dok je u ustima držala slamčicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

- Majka - napisala je Marija u opisu slike uz emotikon srca, a komentari su se samo nizali, kako od brojnih kolega, tako i od fanova i prijatelja.

Đorđe Davi, Edita Aradinović, Viki Miljković, pevačica Zejna, samo su neki koji su reagovali u komentarima.

Podsetimo, nedavno je priča uličnog pevača Mustafe Hrustića (24) iz Zenice, potresla mnoge, a narod je za nju čuo kada je pevačica Marija Šerifović objavila da želi da mu pomogne i obezbedi mu dom.

Nakon što se ekipa Telegrafa uputila u njegov grad i odradila kratku reportažu, lepe vesti u život mladog Mustafe samo se nižu.

Posetila ga je Marija, platila mu kiriju za godinu dana unapred, platila obroke, a sada je objavila na društvenoj mreži Instagram da mu je našla i posao!

Marija nije precizirala o čemu se radi, a na spornoj fotografiji se vidi da Mustafa potpisuje nešto što liči na ugovor, a verujemo da osmeh nije skidao sa lica.

- Mustafa od danas ima i posao! Misija uspešna! - napisala je Marija na pomenutoj mreži.

Ovaj talentovani mladić ostao je bez roditelja sa sedam godina. Otac mu je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a malo nakon toga mu je ubijena majka, od tada se sam bori za život.

Mustafa živi u malom, iznajmljenom stanu u gradiću u Bosni, koji je na kratko morao da napusti, jer nije imao dovoljno novca da ga plaća, pa je sedam dana živeo na ulici, u šatoru ispod mosta.

Loše vreme i obilne padavine u proteklom periodu, sprečavale su ga da peva i zaradi, a sada, kada se njegova priča proširila, pomoć je počela da stiže sa svih strana, pa se Hrustić vratio u stari stan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA