Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imaću 40 kilograma nakon porođaja, imam problem sa srcem": Tara Simov otkrila sve o problemima koji je čekaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tara Simov nije krila da jedva čeka prinovu, a onda se dotakla i trenutnih problema, ali i problema koji je čekaju, nakon trudnoće

  • 0

Bivša zadrugarka Tara Simov oglasila se na društvenoj mreži Tiktok pred sam odlazak u bolnicu gde joj je zakazan i porođaj.

Naime, ona je tom prilikom otkrila da će praviti pauzu od mesec dana budući da će dosta smršati nakon porođaj i biće, kako ona kaže, "hendikepirana".

-Beba mi skače po stomaku već sat vremena, a malo mi se spava. Ovo je zadnji lajv, u pola šest idem da se porađam. Oćelavila sam od trudnoće. Biću hendikepirana mesec dana, nakon porođaja. Neću moći da radim šta hoću. Hajde tapkajte. Toliko traje oporavak od carskog, biće mi divno kad se oporavim od carskog, za mesec dana, ali osećaj kada ću videti svoje dete, ne mogu da objasnim- rekla je Tara pa se dotakla i samog porođaja.

-Ne plašim se porođaja, ne mogu da dočekam da dođe. Posle porođaja ću ostati na 40 kilograma. Imam problem sa srcem, pijem lekove, samo mi se spava, ne mogu da sedim. Sa mužem se slažem, ali sam ga pustila da radi šta hoće - istakla je ona.

Tara je otkrila i zašto se trenutno ne nalazi u bolnici, već u hotelu.

- U hotelu sam, jer mi je lakše nego da sedim u bolnici sa šest hiljada ljudi, lakše mi da spavam, nisam u bolnici, sutra idem u bolnicu. Mnogo mi se spava, ali želim da vas ispoštujem još malo - rekla je ona u lajvu na društvenoj mreži Tiktok.

Podsetimo, Tarin porođaj zakazan je za 3. jul u KBC Dragiša Mišović, a nedavno se oglasila i zapretila svima koji su je vređali tokom trudnoće.


- Svako od vas ko me je na bilo koji način uznemirio tokom trudnoće, takvu vam zabavu spremam posle porođaja! - počela je Tara i dodala:

- Dugo očekivana obećanja stižu jadnice - istakla je Tara.

(Telegraf.rs)

Video: Tara pokazala trudnički stomak uz simptičnu poruku: Beba se rita, a do porođaja broji sitno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA