Vreme čitanja: oko 1 min.

"Anđela je pobegla nakon što je videla da Zvezdan ima samo sobu i kauč": Gledateljka šokirala u programu uživo

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Mislim da je ona mislila da je on pun keša - rekla je ona

  • 4
Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić Foto: Kobra

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić, nakon što je stavila tačku na odnos sa Zvezdanom Slavnićem, uživa u rodnoj Crnoj Gori.

Naime, mnogi spekulišu o razlozima njihovog raskida, a sada se u emisiji "Narod pita" oglasila gledateljka koja je dala svoj sud.

- Jelena s Medaka kraj telefona. Navijala sam za Anu Ćurčić. Divim joj se kako nije počupala onu Anđelu. Bila sam vanbračnoj zajednici, a devojku s kojom me je partner prevario sam počupala. Moj zet je pretukao moju sestru, a onda i mene. Ona nije ostavila njega sve dok joj ruku nije slomio. Sve što se meni desilo, kao i mojoj bliskoj osobi me je navelo na to da mislim da je potrebno nešto samo pustiti. Nisam mogla da se uključim kad je Ana bila gost u emisiji, a Žana mi je takođe jako draga - rekla je gledateljka.

- Šta mislite o raskolu Ane i njene kume? - upitao je Darko.

- Mislim da je na početku želela da bude tu za Anu, ali da je na kraju ipak poletela i želela sve za sebe - rekla je gledateljka.

- Šta mislite o raskidu Zvezdana i Anđele? - upitao je Darko.

- Mislim da je ona mislila da je on pun keša, jer mu je otac poznati košarkaš. Kad je videla da imaju samo jedan kauč i sobu, a posle je pobegla glavom bez obzira. Žana, Marko nije za tebe. Ona je sposobna, jaka žena, takav joj treba - rekla je gledateljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 100%

    3. jul 2023 | 18:15

    Slazem se sa tom gledateljkom!

  • Silvija

    3. jul 2023 | 16:27

    Kako se kaze u bogastvu i siromastvu ali danasnje cure/zene hoce sve,sve,samo da se sminkaju,pare trose à ljubav,ljubav sta je to?Pa sta ako ima jedan krevet ,htela dva za drugoga,Zasuci rukave i puna kuca stvari i ljubavi ali nije to to,hoce da svi znaju sta se ima,Danas moraju muskarci sve da imaju i placaju à one dodju na mekan dusek fuj lencuge,,

  • ????

    3. jul 2023 | 23:58

    Nije ni trebalo da ulazi u zadrugu, ona je iz imućne porodice i Zvezdan nije ta nju, em stariji dosta, em se bavio kriminalom, em bio oženjen. Obrukala se, neka se pokaje i dalje, nije jedina pogrešila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA