≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Gde je danas Momir u kog se Rada zaljubila dok je bila s Milanom: Posle raskida ju je žestoko komentarisao

Vreme čitanja: oko 3 min.

Momir, danas košarkaški agent, sa Radom je bio tri godine, do 2015.

  • 0
Momir Gajić Rada Manojlović Foto-montaža: Nikola Tomić, MC.rs

"Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo. Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega. Neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka. Možda sam ja izgubila neki osjećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. Jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim".

Ovo je rekla Rada Manojlović o Milanu Stankoviću, priznavši da se tokom veze sa njim zaljubila u drugog muškarca - Momira Gajića, sa kojim je kasnije i bila u vezi.

Momir, danas košarkaški agent, sa Radom je bio tri godine, do 2015. Iako su ih mnogi već videli u braku, veza je ipak "pukla", a na istu je, prema Radinim tvrdnjama, uticala njegova sestra.

Rada je u oktobru 2017. ekskluzivno za Telegraf.rs o tome i pričala, prvi put.

- Sve vreme razmišljam da li da nešto pričam o njoj. Ona bi htela, znam da bi htela da pričam o njoj. Sve ono što ste pročitali je istina - rekla nam je Rada, misleći na to da je Momirova sestra Radu optužila da je "ciljano dovela medije na aerodrom" kada se pevačica na istom našla u isto vreme kad i Momir, ali i Milan Stanković.

Međutim, o Momirovim roditeljima imala je samo reči hvale.

- Stvarno, njegova porodica, majka i otac su bili prema meni izuzetno srdačni, uvek su me posmatrali kao svoje dete. Za njih veliki pozdrav, oni su divni ljudi! Sad, normalno, svuda postoji ona zaova. (smeh) Kako se u narodu kaže, zaova ili zLaova?! (smeh) - upitala je Rada jasno stavivši do znanja šta misli o Momirovoj sestri.

Inače, Momir je nakon raskida sa Radom navodno kratko rekao:

- Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom.

- Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao "bivši dečko Rade Manojlović" - nije mu ostala dužna Rada.

- Pored moje karijere, smetala nam je i daljina. U vezi je bilo i prelepih trenutaka, ali i daljina je učinila svoje. On živi i radi u Americi, a ja u Srbiji. Neko vreme smo uspevali da uskladimo obaveze i viđamo se, ali česta razdvojenost je presudila - objasnila je Manojlovićeva pre nekoliko godina.

- Moj tata i on su imali sasvim normalan i korektan odnos, i verujem da je moj tata, isto kao i moj bivši dečko, malo manipulisan. Tri godine smo bili zajedno i sve što sam imala da kažem o njemu već je rečeno. Nije nam išlo najbolje u poslednje vreme. I on i ja dali smo sve od sebe. Ali ne vredi, kad ne ide, ne ide - govorila je tada Rada.

Inače, Momir je danas u braku sa Nevenom Ninković iz Kragujevca, koja mu je podarila dve ćerke. Žive na Floridi gde on radi kao košarkaški agent.

(Telegraf.rs)

Video: Sitno, sitno, sitnije: Rada Manojlović zavrckala, pa zamalo da ostane bez suknje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA