Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleksandra otkrila detalje privatnih razgovora sa Cecom: Rekla mi je da joj se nekad čini da me je ona rodila

Vreme čitanja: oko 2 min.

- I ona sama kaže da ličim kao da sam joj ćerka. Naravno da mi to imponuje- otkrila je Aleksandra

  • 2

Regionalna zvezda Aleksandra Prijović održala je konferenciju za medije na kojoj je predstavila novi album "Devet života" ali i pustila u prodaju karte za drugo koncert u Štark areni koji će održati 30. septembra 2023.

Aleksandru su toliko obuzele emocije kada je su puštene karte za drugi koncert da nije mogla da obuzda suze.

Prisutne medije zanimao je svaki detalj vezan za zakazane koncerte ali i nove pesme. U moru pitanja koje joj je postavila sedma sila našlo se i jedno vezano za njenu sličnost sa najvećom balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Aleksandru pitanje nije iznenadilo a u odgovoru je otkrila da je sa Cecom i pričala na tu temu.

- Nas dve smo pričale na tu temu. Ona mi je rekla "Koliko ti meni ličiš na mene stvarno nekad mi se čini kao da sam te ja rodila". Meni je ona uvek bila uzor i ja to nikada nisam krila. Svi znaju koliko ja nju volim, koliko je poštujem i suludo je uopšte pričato o njenoj karijeri i o njoj. Ta poređenja su na neki način normalna, ja sigurno da podsećam jer sam ja slušajući Šabana Šaulića i nju učila. Ja pevam tako te trilere, ja sam učila na njihovom pevanju. Onda verovatno zbog toga i podsećam kada je pevanje u pitanju, a ovao likom ne znam. I ona sama kaže da ličim kao da sam joj ćerka. I naravno da mi to imponuje- otkrila je Aleksandra.

Podsetimo, Aleksandra Prijović nedavno je izdala treći studijski album pod nazivom "9 života" koji ju je lansirao u sam vrh popularnosti, a koji joj je doneo i prvu regionalnu turneju. Ona je između ostalog tokom obraćanja i svečano otvorila prodaju karata za drugi koncert u Beogradu.

- Sa ponosom mogu da kažem da smo zakazali i drugu beogradsku Areni koja će biti 30. septembra - dodala je u suzama.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon ovog pitanja Aleksandra Prijović se rasplakala tokom velike najave svojih koncerata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA