≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Grozdanović žestokim "napadom" uzvratila Kurtiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

- E tako Aljbine sramota za tebe je da te mlada žena poput mene uči gde se nalaziš - istakla je ona

  • 2
Ana Grozdanović Foto: Privatna arhiva

Najlepša srpska političarka Ana Grozdanović i članica glavnog odbora "SPS-a" oglasila se danas, 3. jula, i poslala poruku jaku poruku Aljbinu Kurtinu.

- Obaveštenje za kauboja Kurtija. Stvari stoje ovako. Ovo nije kaubojsko vreme, vrlo jednostavno svi Srbi da se isele, ostaće vlasnici zemlje Srbi - istakla je ona, pa dodala:

- Aljbine naivno veruješ da kada bi ostvario svoju sramnu nameru, a to je da proteras Srbe sa Kosova, da bi Kosovska zemlja bila tvoja, malo si se prevario. Pošto si jednom glup, zloba ti je pojela pamet, pa ću se potruditi kroz primer da ti objasnim jer sam obaveštena da me i te kako pratiš od kako si pokušao da mi zabraniš ulaz na Kosovo, ali i tu si se prevario junače iz stranih cirkusa.

- Evo ti primera: Ja ne živim u svojoj kući u Nišu, jer mi je posao u Beogradu. Ja živim u drugom gradu ali moja kuća u Nišu je i dalje moja. Kosovo i Metohija je srpska zemlja bez obzira da li jedan srbin živeo na toj zemlji, e to dobro zapamti. Istorija je izgleda za neuke samo od dana nezavisnosti Kosova. Došli ste bestidno i rekli: "Ovo je nova država"! Bez saglasnosti države od koje se otcepljujete. U slučaju Kosova nije reč o pravu na samoopredeljenje, jer Aljbin nije Kosovar, on je Albanac. Zato što ne postoji narod Kosovari! Albanski narod ima svoju državu - odbrusila je Ana Kuritju, pa dodala:

- Reč je o nacionalnoj manjini koja je živela na prostoru Srbije i Jugoslavije i koja je jednostrano proglasila svoju "državu"! E tako Aljbine sramota za tebe je da te mlada žena poput mene uči gde se nalaziš, izgubio si kompas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM(68)

    3. jul 2023 | 16:44

    Ja se ćeri ne selim, ali ni zemlja mi nije ispred moje porodice i njenog opstanka. Zasuli rukave i radi nešto za narod svoj sem što se slikuješ i preobuvaš i lastip lice sa neka mazala. Razlike između Kurtija i tebe nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA