≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slikali smo Filipa Živojinovića u trenutku kada je Aleksandra zaplakala: Ova reakcija je dokaz koliko je voli

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Ovo je zajednički uspeh - kazala je Aleksandra na konferenciji

  • 1
Aleksandra Prijovic, Promocija koncerta, Beogradska arena Aleksandra Prijović / Foto: Nikola Tomić

Aleksandra Prijović slomila se pred kamerama u trenutku kada je stala pred medije, kročivši u Štark arenu koja će je za tri meseca dočekati dupke puna.

Nju su na današnjoj konferenciji za medije emocije potpuno savladale jer je, očigledno, baš u tom momentu shvatila šta je uradila i postigla za svojih 27 godina.

Trenutak koji je možda dirljiviji od njenih suza jeste reakcija njenog muža Filipa Živojinovića koji je čitavu konferenciju i Aleksandrino obraćanje pratio sa tribina.

Naime, u trenutku kada je ona zaplakala, i Filipu su krenule suze.

- Kada je on shvatio pre dva dana, ili sinoć, preksinoć, ne znam... koliko su ljudi lepo prihvatili moj novi album i da će se desiti drugi koncert, jer on je sve ove godine bio uz mene i moja najveća podrška. Sve je radio da bismo došli danas do ovoga gde smo. Posle sedam godina, ako sam videla drugi put Filipa da je zaplakao od sreće. Tako da, tako reaguje... A verovatno eno i sad - kazala je pevačica i pokazala na Filipa koji je u tom momentu zaplakao.

- Nijedan uspeh me nije pomerio... Ostala sam ista. Jako mi je bilo bitno što sam imala Filipa pored sebe. Jeste, imala sam hit i pre njega, ali ne mogu da ne kažem, jer to svi znaju, da sve što sam ja danas je i njegova zasluga. Ovo je zajednički uspeh - rekla je Aleksandra.

Pogledajte fotografije:

Snimak sa konferencije:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf.rs / JetSet (@telegraf_jetset)

(Telegraf.rs)

Video: Vrela Ceca sa naočarima iz kreveta u sitne sate uživa uz novi hit Aleksandre Prijović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ema

    3. jul 2023 | 22:41

    Ona je fantasticna pevacica ali da se kaze "koliki je toga postigla sa 27 g" je smesno jer je glas dobila rodjenjem a kada imas tako dobar glas nije tesko postici uspeh. Malo srece i truda jos i eto,Arena. Uspeh je kada moj drug, 100postotni invalid zavrsi Pravni fakultet i postane advokat! Njegov uspeh i njegove majke i oca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA