Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Đoković sa Stefanom i Tarom bodri Novaka: Svi su primetili povredu na njenoj ruci i zavoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su primetili ovaj detalj, ali Jelenu to nije omelo da verno bodri svog supruga zajedno sa decom

  • 0
Tara Đoković Printscreen: Eurosport

Srpski teniser Novak Đoković započeo je svoju misiju osvajanja 24. Grend slem turnira u karijeri, a prvi protivnik na Vimbldonu mu je Argentinac Pedro Kačin.

Kada igra Novak tribine su uvek krcate, a ovoga puta sve oči su bile uprte u njegovog naslednika Stefana, ali i suprugu Jelenu Đoković.

Jelena je dominirala u elegantnom izdanju, a svi su primetili i zavoj na njenom prstu.

Đokovićevu suprugu povreda nije omela da verno bodri muža sa tribina, zajedno sa decom, a dok je bio prekid meča zbog kiše, na slikama koji su se pojavile, vidi se kako Stefan leži na majčinom ramenu, dok mu ona pokazuje nešto na telefonu i to sve dok čekaju Novaka da se vrati na teren.

Podsetimo, mnogobrojne poznate ličnosti došle su da gledaju Novaka na Centralnom terenu već prvog dana Otvorenog prvenstva Engleske, a osim Jelene i Stefana, za oko je zapala i jedna druga žena, koja je našla mesto baš pored Novakove supruge u loži. Mnogi su se pitali ko je lepotica koja je zaokupila pažnju prisutnih, kao i onih koji su posmatrali meč putem televizijskih ekrana, a odgovor je brzo stigao.

Reč je o dadilji porodice Đoković, koja se brine o deci kada je Novak na turnirima. I ona je našla slobodnog vremena da dođe i pogleda jedan Đokovićev meč, te ga tako podrži na putu ka novom trofeju.

Njen identitet je i dalje velika misterija. Bila je prisutna i na nekim prethodnim turnirima na kojima je nastupao Novak Đoković, poput onog u Torontu, kada je prvi put i zapala za oko fotoreporterima.

(Telegraf.rs)

Video: Đokovići u neviđenom izdanju: Jelena upala u nevolju, Novak "umirao" od smeha, pa priskočio u pomoć

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA