Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisam ljubavnica!" Ana Ćurčić zagrmela nakon priče da je Aca Bulić zbog nje ostavio suprugu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što je priznala vezu sa njim, usledili su brojni komentari i osude

  • 1

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, sinoć je u emisiji "Narod pita" priznala da je obnovila vezu sa Acom Bulićem, koji je tokom  boravka u rijalitiju i nakon toga, bio njena velika podrška.

- Od '97 nismo bili zajedno, cela ova situacija nas je zbližila. On mi najviše pomaže oko svega, konačno sam pronašla svoju sreću - rekla je Ćurčićeva, a potom na Instagramu objavila fotografiju kako se ljube.

Iako je Bulić bio u braku, rešio je da ostavi suprugu zbog stare ljubavi. I dok je u proteklom periodu priznao da ima osećanja prema Čurčićevoj, Ana tvrdi da nije krivac za njegov razvod i da nije u kontaktu sa Acinom bivšom ženom.

Voditeljka Ivana Šopić pomenula je tu temu tokom emisije:

- Aca je imao devojku, partnerku - pitala je voditeljka, na šta je bivša zadrugarka rekla:

- To mora on da kaže, stvarno ne znam ništa i nemam veze sa tim - rekla je Ana i objasnila:

- Nisam u kontaktu sa Acinom ženom, naravno da ne. Nema potrebe da budem. Sve vezano za nju pitajte Acu. Ja znam da on nema ženu, tako da... Ovde nisam došla sa obezbeđenjem, to je Acino, on ga ima godinama - istakla je ona.

Gledaoci se uključivali u emisiju i komentarisali ovaj odnos, a Ćurčićeva je odmah želela da razjasni da ona nije ljubavnica.

- Ne možete o privatnom životu da me pitate, to je moj privatan život koji se vas ne tiče. Dovoljno je što sam objavila vezu. Vaše je mišljenje da sam bila paćenica, a sad sam ljubavnica. Ljubavnica nisam, a paćenica tek - objasnila je Ćurčićeva jednom gledaocu.

(Telegraf.rs)

Video: "Zvezdana ne želim da vidim, imam svašta da kažem": Majka Ane Ćurčić prvi put progovorila u javnosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA