Vreme čitanja: oko 2 min.

"To dete se neće roditi!" Devojka Saše Popovića izgubila je bebu, a njemu je tragediju nagovestila Baba Vanga

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Devedest posto stvari je pogodila, a budući da ostaje onih deset posto za sumnju moram da priznam da se nadam da se ono za vreme smrti prevarila - kazao je Popović

  • 0
Saša Popović, Zvezde Granda, Nova Sezona Foto: Nikola Tomić

Saša Popović (69) je u više navrata govorio o susretu sa Baba Vangom koja je i njemu i Lepoj Breni prorekla i pogodila apsolutno sve što se tiče njihovih dosadašnjih karijera i života.

Ono što nije bilo poznato jeste da je Saša u mladosti čekao dete sa tadašnjom devojkom, a proročica mu je rekla da se ta beba neće roditi.

- U tom momentu moja izabranica bila je u četvrtom mesecu trudnoće. Pitam ja Vangu: "Pa kako se Vanga neću oženiti kada mi je devojka trudna", a ona mi odgovara: "Od te devojke nema ništa, niti će se to dete roditi". Petog januara sledeće godine nas dvoje smo raskinuli. Ne mogu da kažem o kome se radi, ali sve se odigralo onako kako je proročnica kazala. Dogodilo se i to da sam se po njenom proročanstvu tek u 48 godini oženio Suzanom i kraj nje pronašao mir - priznao je nekadašnji suvlasnik i direktor Grand produkcije.

- Kako su godine prolazile sve što je rekla počelo je da se obistinjuje. Sve više sam shvatao značaj onoga što mi je rekla. Devedest posto stvari je pogodila, a budući da ostaje onih deset posto za sumnju moram da priznam da se nadam da se ono za vreme smrti prevarila - kazao je Popović.

Inače, Saši e Baba Vanga kazala da će postati direktor velike muzičke firme, da će prirodnom smrću umreti u 86. godini života, te da se neće oženiti narednih šest godina iako ima devojku.

Popović o Baba Vangi i ćerki

Saša je svojevremeno ispričao i kako mu je Baba Vanga rekla da će problem koji je imao sa licem da pređe na njegovo dete, kada se rodi.

- Ja sam kao mlad imao puno bubuljica. To je bio veliki problem i to sam jako teško lečio. Sa 37 godina kad sam bio kod Vange, ona, koja inače ne vidi mi je rekla: "Te bubuljice koje imaš..." Ja samo što nisam pao sa stolice. "Te bubuljice koje imaš one će polako da nestanu kad ti se rodi ćerka. U stvari nije rekla ćerka nego dete. To će sve da pređe na nju - rekao je on.

- I moja Aleksandra zaista ima isti taj problem i isto je to lečila i hvala Bogu, sad će još malo napuniti 24 godine i sve će se to srediti. Jedva je to izlečila - otkrio je Popović na Kurir televiziji.

(Telegraf.rs)

Video: Saša Popović o ugovorima Zvezda Granda, otkrio sve do detalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA