Vreme čitanja: oko 1 min.

Za dlaku izbegla tragediju! Sara Jo pala na ivicu bazena, svom silinom udarila u grudni koš

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Koja je ovo dijagnoza", pitala se mlada pevačica koja je ovaj trenutak podelila sa svojim pratiocima

  • 0

Mlada zvezda Sara Jovanović, poznata kao Sara Jo, otputovala je u Grčku, na Mikonos, sa drugaricom, blogerkom Dunjom Jovanić.

Dok su se baškarile u luksuznoj vili, Dunja i Sara kreirale su sadržaj za društvene mreže, ali Sarino poziranje završilo se neslavno.

Pevačica je poželela da podeli idiličan prizor sa svojim pratiocima, a dok se fotografisala na ivici bazena, izgubila je ravnotežu i pala u bazen.

Svom silom udarila je grudnim košem u ivicu, što nije izgledalo nimalo naivno. Ipak, Sara je sve okrenula na šalu pa je počela da se smeje i time dala do znanja da se nije ozbiljno povredila.

- Ja nakon svakog pada ikada - napisala je Jovanovićeva koja se do suza smejala, a onda se pitala: "Koja je ovo dijagnoza".

Podsetimo, mlada pevačica nedavno je izbacila svoj prvi album, nakon skoro 10 godina karijere, a uspeh je proslavila prvo sa svojim dečkom, plesačem Žigom Sotlarom u Varšavi, a zatim sa prijateljicom Dunjom na Mikonosu.

(Telegraf.rs)

Video: Auuuuu: Ovako vrelu Saru Jo još nismo videli, haletri, vreli veš i samo sako

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA