Vreme čitanja: oko 1 min.

"Do juče je hvalila Acinu suprugu, zakopala se do kraja!" Kačavenda se obrušila na Anu zbog veze sa Bulićem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ističe da ne podržava ovu romansu

  • 1
Aca Bulić, Milena Kačavenda, Ana Ćurčić Foto: Kobra

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, sinoć je u emisiji "Narod pita" priznala da je obnovila vezu sa Acom Bulićem, koji je tokom boravka u rijalitiju i nakon toga, bio njena velika podrška.

Ova vest iznenadila je mnoge, a posebno njenu kumu, Milenu Kačavendu.

- Iako su se ograđivali od kume nakon Aninog izlaska, nadimak kuma je ipak imao svrhu, kuma spajalica "i okolo salata". Na stotine ljudi mi je čestitalo na Instagramu kumstvo, iako sam ja kuma nacionale, a ne lokale, i kumovati neću. Nisam sanjala... Ako su u vezi bili pre obelodanjivanja, svakako sada mi je jasno zašto su se distancirali od mene, jer se ja sa ovim ne bih složila - istakla je Milena Kačavenda, koja smatra da se Ana ovim samo "zakopala".

- Još jedna u nizu kontradiktornosti Ane, međutim, smatram da se ovim zakopala do kraja, apropo priča o prevarama i ostavljenim ženama, obzirom na to da je do juče hvalila Acinu suprugu. Ne želim ni da mislim kako ću se osećati kada sretnem Acinu ženu, prekrstiću se u "kuma budala "par ekselans". S obzirom na to da je Ana izjavila da ja ulazim u "Zadrugu elita", valjda ona zna bolje od mene, mislim da je mlaka njihova španska sapunjara za ulazak, gledaocima je sve jasno kao dan. Želim im svu sreću - poručila je Anina kuma za "Pink.rs".

Inače, Ćurčićeva je priznala da je obnovila romansu sa bivšim, ali nije želela preterano da detaljiše o tome, već je samo rekla:

- Od '97 nismo bili zajedno, cela ova situacija nas je zbližila. On mi najviše pomaže oko svega, konačno sam pronašla svoju sreću - rekla je Ana Ćurčić, a potom na Instagramu objavila fotografiju kako se ljube.

(Telegraf.rs)

Video: "Pritisci su bili veliki": Nakon što je Ana Ćurčić oštro demantovala kumu, Kačavenda se oglasila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • e

    4. jul 2023 | 16:46

    Kumu lupili kompleksi jer je i dalje niko i nista a muz joj na trenutak bio malo bitan a sda maltene klosar. Kumo nikad mafija nisi bila niti ti je muz mafija iako si se lozila samo na takve momke. Eto sada mozes da se tresnes sa Zvekijem al pod uslovom da ga finansiras znas i sama nebi ti bio prvi put da mu izadjes u susret kada mu treba lova a i on tebi kada ti treba musko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA