Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dva puta mu je stao puls, sin ga je reanimirao": Kojov drug nam je na hipodromu opisao detalje užasne nesreće

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Lekari su se čudili kako je uopšte ostao živ, udarac je bio toliko snažan, kao da ga je voz udario", otkrio nam je Kojov prijatelj, Mihajlo

  • 1
Hipodrom Beograd, Vladimir Kojo Foto: M. Đorđević

Brat našeg poznatog glumca Nikole Koja, Vladimir Kojo, preminuo je u 59. godini, na Hipodromu Beograd, od udarca konja.

Vladimir je bio specijalista za konje kojima je posvetio decenije svog života.

Nakon strašne vesti o njegovoj smrti naša ekipa uputila se na hipodrom, gde smo zatekli Vladimirovog prijatelja iz detinjstva, koji je došao nekoliko trenutaka nakon užasne nesreće, pa je prisustvovao mučnim trenucima dok Hitna pomoć nije stigla.

- Sudbina ga je na neverovatan način uzela. Udario ga je konj. Amaterski se poneo, trenutak njegove totalne neopreznosti. Iskočio je iz žbuna... Nit je Vladimir video konja, niti konj njega. Sve se desilo u neverovatnoj brzini. Ovde se dešavaju padovi, to je ekstremni sport, ali ovakav slučaj se ne dešava često. To je bio trkački konj. Vladimir nije mogao da ga obuzda iako je bio specijalista za nemirne konje, godinama ih je trenirao - ispričao nam je Mihajlo.

Kako nam je još otkrio, Kojo je zadobio stravične povrede, takve da su se lekari čudili kako je uopše preživeo.

- Lekari su se čudili kako je uopšte preživeo takav udarac, kao da ga je voz udario. On je bio u komi. Sin mu je bio tu, on ga je reanimirao, on je isto trener inače. On je prvi video šta se desilo, on i moj brat. Ja sam naišao par sekundi posle toga. Dva puta mu je stao puls u 10 minuta, dva puta smo ga reanimirali. Hitna pomoć je stigla veoma brzo, ali meni je to delovalo kao večnost, kad mi čovek na rukama umire. Pokupili su ga i odmah su probali i oni da ga reanimiraju. Zdrav je čovek bio, jako mu je srce, ali imao je takve povrede, da je bilo teško da se spasi - ispričao nam je Vladimirov drug iz detinjstva.

(Telegraf.rs)

Video: Kakav car: Ovako vežba Nikola Kojo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA