≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf na licu mesta: Ana Nikolić danima ne spava u svom stanu, a na terasi potpuni haos

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aninih kola danima nema ispred zgrade, vrata niko ne otvara, na zvono se niko ne odaziva, a roletne su spuštene i iz stana niko ne izlazi.

  • 0
Stan, terasa, Ana Nikolic Foto: Nikola Anđić, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Nikolić već neko vreme je u žiži javnosti nakon što je objavljen snimak na kojem se mogu videti stravični krateri na licu.

Javnost se uznemirila, mnogi su zabrinuti za njeno stanje, a ona putem društvenih mreža šalje poruku kako je priče ne dotiču i deli snimke na kojima uživa sa prijateljima.

Međutim, da ništa nije tako kako ona predstavlja dokazuje i činjenica da danima ne spava u svom stanu na Voždovcu, u šta smo se uverili odlaskom na njenu adresu u nekoliko navrata.

Naime, Aninih kola danima nema ispred zgrade, vrata niko ne otvara, na zvono se niko ne odaziva, a roletne su spuštene i iz stana niko ne izlazi.

Već na samom ulazu, na terasi poznate pevačice zapazili smo haos i gomilu stvari koje su bile nabacane. Sto, stolice, fotelja, bicikla, džakovi sa stvarima i 2 mala kaktusa odmah su nam "zapali za oko", a nakon toga odlučili smo da uđemo u zgradu.

Više puta smo pozvonili pevačici, međutim, ona nam nije odgovorila, a iako smo bili ispred, shvatili smo da iz njenog stana ne dopire nijedan zvuk.

S obzirom na to da smo bili veoma rano ispred pevačicinog stana, i da ovo nije prvi put da smo tu od trenutka kada je sporni snimak objavljen, jasno je da pevačica ne spava kod kuće.

Fotografije Aninog stana pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Video: Rasta o vaspitanju ćerke Tare, a evo kako je reagovao na pitanje o stanju Ane Nikolić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA